lauantai 23. marraskuuta 2013

Aurinkolauantai




Rakeista iltaa! Retki kamerakauppaan lähestyy. Tosin voi hyvinkin olla, ettei se ihan heti näillä taidoilla mitään muuta.

Voi että nautin tästä päivästä. Ulkona oli huikean kaunista. Ei siihen tarvita kuin aurinko, niin kaikki näyttää paremmalta. Vaikka vielä vähän niiskututtaakin. Matkalla YO-talolla järjestetylle Design District Marketille kävin hoitamassa kehiin sopivan määrän huonoa shoppailu-omaatuntoa hakemalla kirpparilta pari viikkoa myynnissä olleiden tavaroiden rippeet. Neljä matkalaukullista vein, vajaan yhden toin takaisin. Tyytyväinen. Mitähän tästä tulisi, jos ei kukaan noita ostaisi, huh huh ja kylmä hiki. ;)




Ihmiset luistelivat jo. Voi talvi ja sydän.





Palkkioksi hyvästä myynnistä, vai miten se nyt oli, kun tieto summasta tulee vasta huomenna, sain ostaa tuon yllä olevan, jo jonkin aikaa himoitsemani Syuron hopeansävyisen metallipurkin Commonin pöydältä. Mulla on samaa sarjaa oleva neliskanttinen laatikko ennestään.



Olen jo blogeista vilkuillut sillä silmällä näitä Uhana Designin todellakin uhania koruja. Sovittiin iloisen ja ystävällisen henkilökunnan kanssa, että palaan joulumyyjäisissä asiaan, jolloin nuo korvisten pisarat saattavat jo koristaa kaulaketjuja. Mutta enhän mä ihan ostoksitta Uhanalta selvinnyt, tietenkään.






Super Yellow:n rypytetyn rusettipipon kaveriksi oli pakko saada korviin romanttisuutta tasoittamaan Uhanan mustat ruksit.


Jos olisin matikanope, menisin tunnille plussat korvissa. Useimmiten taitaa kuitenkin tämä tyttö hiihtää ruksit vinossa.

Hain vielä erään kojun innoittamana kukkakaupasta hyasintin. Iskin sen lautasella tanskalaisen sisustusliikkeen paperipussiin, jonka vuorasin vaaleanharmaalla silkkipaprulla. Voi söpistä. Vielä mä sutkin, kultaseni, epähuomiossa nirhaan...




Iloista lauantai-iltaa! Mä taidan katsella tuon viinilasin seurassa hyvän päivän päätteeksi leffan. Vielä illan kevennys ei-enää-ehkä-ihan-niin-tukevasti sairastuvalta: Joku oli halunnut kirpputorilla mun housujen lahkeen. Jep. Onnea. Saatiin hyvät naurut, ja kuvia napsittiin kirppiksen henkilökuntaa myöten. Ei muuta hävikkiä raportoitavana. :D




Mutta mitä tekevät Kastehelmi-maljakot myyjäisostosten seurana? Suunnittelen pyhäinhäväistystä...


15 kommenttia:

  1. Hyvin oli siis mennyt kaupaksi, hyvä hyvä! Ja tosi ihana idea toi hyasintti, mistä sä näitä aina keksitkään :). Saatan ehkä lainata ideaa, ihan vaan vähän :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja ole hyvä vain darling, lainaa toki. Itsekin hieman lainasin, kun oli myyjäisissä semmoisia vahvistettuja paperipusseja ruukkuina. En kuitenkaan tarvitse sellaista muuhun kuin tähän kertaan, joten viisaana jätin ostamatta. Kerrankin. Kiitos kirpparin.

      Poista
  2. Eikä??? Mikä toi lahjehomma on? Jollakin on ollut todellinen tarve ;) Mutta kirppistely on kyllä varsinkin palkkapäivänä niin mukavaa ja pitäähän siitä hyvästä ittensä palkita!

    Kivoja ostoksia ja haaveiluja! Noita pisarakorviksia mäkin niin kovasti ihastelen... Ja ruksit on myös kivat ja aika rokit myös! ;)

    Täällä niistetään ja niiskutetaan. Onneksi on viikonloppu. Mukavaa iltaa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paranemisia teillekin päin Hanna! Yritän itse lopultakin laittaa pisteen tälle tautiselle ololle.

      Joo, jollakin oli selvästi jotain niitä housuja vastaan. Vaikka olivat todella hyväkuntoiset ja kaikkea. Eivät kalliitkaan. Varasti eurolla. ;) Vähän tuli epäilys, että kyseessä olis mun pöytänaapuri, joka tosi vihamielisen oloisena aina heitti mun pöydälle kaikki muilta pöydiltä hänen tavaroihinsa ajautuneet kamat. Olis niistä tietysti voinut lukea, miltä pöydältä ne olivat, mutta en jaksanut rouvalle asista huomauttaa. Jos on paha olo, niin ei se mun huomautuksilla parane. Mun vaatteet olivat rekissä toisella puolella liiketilaa, joten siitäkin lisääntyi epäilys tuota naapurimummoa kohtaan. Housut nimittäin löytyivät pöydältäni, eivät rekistä. Joku on jättänyt ne harkinnan jälkeen pöydälle, ja siitä ne ovat ajautuneet naapurin vaatteisiin. Voi ja ei. Mutta rakkautta ja hyvää mieltä sille, joka on vastuussa. Mua ei haittaa. <3

      Kiitti, ihanaa iltaa teillekin! :) T. Rokkiope ;)

      Poista
  3. Ehehehheheeee :DDDD Joku on todella tarvinut yhden lahkeen. Ihmeporukkaa!

    Hyvät löydöt ja hyvät myynnit. Jee. Mutta tuosta tokasta kuvasta olen ihan ihmeissäni. Siis luistelua. Nyt jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli porukka ihan kikseissä. DJ ja kaikki. Kylä se on kuule Lauraseni talavi ny. ;)

      Poista
    2. Näin se täytyy todeta joo :)
      Toi on muuten ihan hauska paikka luistella. Testattu on.
      Saa nähdä tuleeko tänä vuonna käyttöä niille kaapin perällä lojuville valkoisille kaunokaisille ;)

      Poista
    3. Vieläkö oot kipee? Onnistuisinko vähän piristämään sua….
      … sulle on tunnustus mun blogissa ♥

      Poista
    4. Kiitti, armas Lauranen! Netti ei toimi ja flunssa yrittää iskeä uudelleen. Mut kirpputuotto oli hyvä. Sydämiä sulle tuosta ilahdutuksesta! :)

      Poista
  4. Repesin ihan totaalisesti!!
    A-pu-a!!
    Toivottavasti meni lahje tarpeeseen :))

    VastaaPoista
  5. Hihhaa, tuo lahjejuttu oli huippu, naureskelen täällä ittekseni :D :D Hauskat muuten noi rastikorviksetkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä repesin täysin nähdessäni housut. Uutta muotia selvästi. ;)

      Poista

Kiva saada postia. :)