torstai 7. marraskuuta 2013

Pakettirakkautta
Aamulla reippaana hoitamaan perjantaita töihin, vaikka kunnonkokeilureissu postiin saikin äsken aikaan melkoisen jyskeen päässä. Mutta voi miten kaunista pakkausteippiä ruotsalainen sisustajan taivas Artilleriet käyttää! Melkein teki mieli jättää laatikko avaamatta, kun oli niin nätti. Onneksi sain teipin siististi irti. Lätkäisin sen kiinni keittiön viimeistelemättömään lattialautaan. Siinähän on seuraavaan inspiraatioon saakka. ;)


Olen jo aiemmin täällä tunnustanut rakkauteni kaikenlaisia pakkauksia, laatikoita ja pusseja kohtaan. Tunne palaa edelleen voimakkaana, ja kaikenmoisista kaappeihin ja lipastoihin kertyneistä, nykyään muussa käytössä olevista pakkauslaatikoista saattaa jopa olla joku kerta oman juttunsa aiheeksi. Kun niistä saa niin kivoja kuviakin. Höpö esteetikko taitaa olla ainoa, joka noista sen kummempia kiksejä saa. Mutta onhan teitä siellä. ;)

Ai mitäkö postipaketissa oli? Joululahjoja. Hyss.


5 kommenttia:

 1. Hei ei saa tällaisista uusista ihanista sisustuskaupoista kertoa. Edesvastuutonta ;) En uskalla edes laittaa kirjanmerkkeihin, ettei ala ilmestymään postissa mulle paketteja. Tsemppiä huomiseen työpäivään. Ota iisisti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän mä edes laittanu linkkiä sinne kauppaan. ;D

   Kiitos. Lupaan ottaa rauhallisesti.

   Poista
  2. Ja vielä syrän Laura sulle, ku aina jaksat tsempata. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihailen sitä just tossa lattiassa. Kohta on varmaan blogissakin kuva. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)