torstai 21. marraskuuta 2013

Risukasoihin paistavista auringoista ja sen semmoisista
Voitte kutsua minua räkäpääksi. Peruin äsken huomiset meikin ja kampaajan. Ei tartte mahtua pikkujoulumekkoon, kun makaa lököhousuissa sohvalla. Työpaikan pyöreiden vuosien juhlallisuudet täyttivät alkuviikon, ja sen jälkeen pää antoi luvan luovuttaa. Siirryin hoitamaan oloani neljän seinän sisälle. Puolitoista viikkoahan siitä viime sairauslomasta jo olikin.Että sai vapautettua nämä kaksi päivää + viikonlopun tylsään nukkumiseen, makoiluun ja teen juomiseen, piti eilen puskea hommia kellon ympäri. Niin se tässä ammatissa menee, kun tunnollisen on ennen täysin sairaaksi tipahtamistaan suunniteltava 13 oppituntia sijaisen jokaista liikettä ajatellen ja saatava tuo kaikki vielä paperille jotakuinkin ymmärrettävään muotoon. Jei. Tietenkin mulla on vielä muutaman päivän se kirpputoripöytäkin, ja kun aikansa siirtää siellä käyntiä vedoten flunssaan, oli sekin reissu edessä tietysti juuri eilen, näytti mittari mitä hyvänsä. Kun kaikki pakolliset oli hoidettu kymmeneltä illalla, oli todellakin kiitollinen sairauslomasta.
Jospas tämä parin viikon voimattomuus ja flunssa lopulta näillä levoilla lähtisi. Kaivoin toivettani tehostamaan rauhallisia, mua insprioivia kesäkuvia Tanskasta ja Virosta. 

Loppuviikko tulee olemaan pitkä, jos sunnuntaihin asti kökötän sisällä. Onneksi on mielessä pientä askartelua mahdollisille virkeille hetkille. Ja nyt mä sen lehtivuoren selätän. :) Että ei täällä synkkyyteen vaivuta. Pidä sinä maailma itsesi kunnossa siellä ikkunan takana, minä luen sisustuslehtiä. Ja nauran painaessani aina vain "uudestaan"!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)