sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Reipas tyttö ja taikanappi
No, eipä se viikonlopun olo perjantaista kamalasti parantunut, mutta onneksi huomenna on uusi maanantai. Harvoin on onneksi näitä ei niin yhtään mitään aikaansaavia pyhäpäiviä. Ompelukone on nostettu pöydälle, mutta katsoin parhaaksi napsauttaa valon sammuksiin, kun meinasi tulla kiukku jo lankoja laittaessa. Onneksi sentään raahauduin tänään lenkille ja sain hieman päätä tuuletettua. Ja muuten siivosin keittiön syvääkin syvemmän, kylmän kulmakaapin, jossa olivat huiskinhaiskin mm. remppa- ja siivouskamat. Hei, sainhan mä jotain aikaiseksi. Melkein pitäis kuva ottaa. ;)

Sen verran on nurkkia tuuletettu, että lähitulevaisuudessa on tulossa kirpputorikeikka. Ylimääräistä tavaraa on jotenkin taas syksyn inventaariossa löytynyt, ja tänään kaivoin vaatehuonetta siistiessä laatikot ja kassit sieltä tilaa viemästä. Tällä hetkellä kaikki kama on kauniisti levällään keittiön lattialla, mutta jospa saisi alkuviikosta varattua pöydän, niin voisi tulostaa hintalaput, joita lätkiä paikoilleen. Sitten vain koko komeus Ikea-kasseihin odottamaan reissua uusia omistajiaan tapaamaan.
Illan fiilistä parantamaan etsin kesäkuvista hempeimmät. Pastellipalloset, pupulaastarit (niillä paranee kaikki) ja lempikukat. Sitten vain painetaan vanhaa kunnon Make everything OK -nappia, niin kyllä tää tästä. :)


4 kommenttia:

 1. Ihan paras nappi. Kiitos tästä, täälläkin nyt kaikki ok :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon napin painaminen toimii aina. ;) Hienoa Laura, me selvittiin viime viikosta!

   Poista
 2. Tsemppiä kirpparipuuhiin! Se hinnottelu on kyllä työlästä, mutta on se sen arvoista sitten kun pääsee turhasta eroon ja jutut löytää uuden kodin:)! Ja vitsit, tuosta ei kyllä laastarit voi enää suloisemmaksi mennä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi. Joo, se puhdistautumisen tunne on kyllä mahtava, kun pääsee eroon turhasta. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)