maanantai 4. marraskuuta 2013

Hyvää helmillä
Mun energiapurkki ei ole tällä hetkellä aivan täynnä. On kaikenlaista pientä harmia ja sotkua ajatuksia höttöämässä. Väsyttääkin tänä syksynä koko ajan. Osasyynä lienee hurja tuntimäärä töissä. Haluan silti ehdottomasti osallistua aina toisia tsemppaavan Laura-ihanaisen hyväntekeväisyyshaasteeseen tekemällä muutaman korun joulukuun alussa järjestettäviin käsityömyyjäisiin Canelipuu ry:n pöydälle. 
Tuumin, että paranee varmasti omakin olo, kun vähän näpertää. Ja heti pelkästä aloittamisesta seurasi onnenpotku, kun lipaston laatikosta löytyi helmiä tonkiessa pieni laatikollinen valmiita koruja keväältä. Näistä on hyvä jatkaa, ja tehdä oman jaksamisen mukaan kaksi tai viisi lisää.

Kasa valmiita

Osaisitko sinä tehdä käsilläsi jotakin, mitä voisit lahjoittaa Canelipuun pöydälle myytäväksi? Jos innostut, kurkkaapa tuolta ylempää linkistä Lauran postaus aiheesta ja tule mukaan. Nyt en kyllä laita tähän hymiötä, vaikka oma suu veteleekin jo lähempänä korvia. Kun voi olla ihan vähänkin avuksi.
Hiljalleen alkaa mieleen hiipiä myös loppuvuoden paketti-ideoita, joita voisi vähitellen alkaa toteutella. Mitään suurta ei ole tulossa pukille raahattavaksi, mutta ehkä kuitenkin jotain mieltä ilahduttavaa. Kivaa katseltavaa käytännöllisen kääreeksi...


4 kommenttia:

 1. Ihana Silja ♥
  Mä oon niin onnellinen, että sä lähdit mukaan sun ihanilla koruilla!!

  VastaaPoista
 2. This is really attention-grabbing, You're an excessively professional
  blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking
  more of your magnificent post. Also, I've shared your site
  in my social networks

  My site; star wars cake toppers ()

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, and welcome. I'm glad you like my blog. :)

   Poista
 3. Hi to all, how is everything, I t&X68;ink eveгy one is ge&X74;ting
  morе fro&X6D; thiѕ websitе, and уour
  views are nice designeԁ &X66;or new visitoгѕ.


  Η&X65;re is my w&X65;bsite: facebook

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)