tiistai 12. marraskuuta 2013

Damn damn damnVoihan känkkäränkän käsipainot! 

Illalla klo 19 puhelin muistutti kahdesta asiasta. Käy tsekkaamassa, onko varastossa roskalavalle tavaraa. No tietysti on, kun ei siellä muuta olekaan. Paitsi pari suurta kirpparitavaraa, jotka todellakin olisi pitänyt viedä sunnuntaina, kun pääsi autolla... Jei. No mutta, nyt tiedän, että pitää muistaa viedä viikonloppuna turha romu pois, kun  pihassa on siirtolava. 

Niin, sitten se toinen muistutus. Hui. Kokeile pikkujoulumekkoa. Au. Kokeilin. Kahtakin. Voi taivahan talikynttilät, sitähän on taidettu olla ruoka-aikaan kotona!
Teemaan sopii paremmin kuin hyvin tuo Epäonnistunut tyttö -pyyhe. Rypyssäkin vielä! Neidon keittiössä lienee todellakin viime aikoina epäonnistuttu terveellisen ruuan laittamisessa ja annoskoon tarkkailussa. Mua pitäis hei jonkun vahtia!
Oli miten oli, uutta mekkoa en osta. Hätävaraakaan en tahtoisi päälleni vetää, joten haastan itseni näyttämään puolentoista viikon kuluttua tuossa samassa kuoressa ainakin hieman vähemmän turvonneelta makkaralta. Kitoos. Kuten tyynykin tuolla taustalla julistaa, all you need is lenkki and lettuce... ;)

Vielä kerran damn, ja sitten hommiin.4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sopii keittiöön, ainakin mun. ;) Ostin sen myyjäisistä keväällä. Voi tiedustella täältä: http://www.failedgirl.fi/ . :)

   Poista
 2. aivan ihana blogi sulla! heitin sulle haasteen: http://kohtakotona.blogspot.fi/2013/11/vahan-haastetta.html. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neela! :) Käyn haasteen kimppuun viikonloppuna - sain saman jo pari viikkoa sitten, mut oon ollut väsy ja laiskis... Nyt voisin vaikka yhdistää vähäsen kysymyksiä molemmista... :)

   Poista

Kiva saada postia. :)