maanantai 11. marraskuuta 2013

Viikonlopun parantavat

Rento-olostelin viikonlopun esittäen vaihtelevalla menestyksellä tervettä ja normaalia. Kukkuu! ;D Hinnoittelin ja vein myyntiin kirpparikuorman. Helmeilin muutaman nauhan, kaverille ja hyväntekeväisyyteen. Brunssailin vanhoilla hoodeilla Viiskulmassa. Haahuilin kaupungilla ilman suuria suunnitelmia. Istuin parilla maailmaa parantavalla. Nukuin pitkiä öitä. Piipahdin Ornamon muotimyyjäisissä Design Forumissa ja designmarkkinoilla Korjaamolla. Aloitin kylppärin maalailua. Valitettavasti lämpöilin tämän kaiken läpi. Uutuus: Vatsakipuja laskin neljä... Ei vain enää jaksaisi maata! 

Mutta juuri nyt ei ole liian kylmä tai kuuma eikä koske mihinkään, joten huomenta ja riemullista päivää.

Taikatemppu aamun iloksi:


Höpskädäm!

4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen smoothie! Tuommoisen kun saisi itsekin aamuisin aikaiseksi, niin taatusti käynnistyisi päivät hyvin :)

  T. Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, maistuu tosi herkulta myös, Heini. :) Paljon mitään muuta en aamuisin saakaan aikaiseksi, mutta tuollainen ja latte syntyvät arkiaamun unenpöpperössäkin.

   Poista
 2. Uuu. Nam ja nam. Tuonne Mille Mozzarelleen on mentävä. On ollut mielessä.
  Ja vissiin smoothielle sun luo myös ;) Herkullisen näköistä.
  Tulee itsekin tehtyä usein, mutta melko samoista ainaista aina. Avocadoa ja omenaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, suosittelen molempia herkkuja. ;D Avocado ja omena, niitä en olekaan testannut yhdessä. Mulla menee nuo aamuiset nykyään ohjeella rahka-mehukeitto-puolukka-jokumarja-kauralese. Hyvvää.

   Poista

Kiva saada postia. :)