perjantai 22. marraskuuta 2013

Printti- ja koruarvonnan uusi voittaja


Kello on kolme ja ulkona näyttää tuolta. Kauniin sinistä toki, mutta... Mutta mä oon turvassa täällä viltin alla. :)


Tuossa nuo mun pikkujouluripset loikoo, vaikka niiden pitäis juuri olla menossa silmiä koristamaan. No, tuleehan noita juhlia sittenkin, kun on terve. Ihan varmasti. Ja silleen. Pieni räyh on silti ilmoille päästettävä. Räyh. 

Hyvää pikkujoulua, te muut ylipukeutujat! ;)

Tuli tässä jouluisia lehtiä ja ihanaa OK - omin käsin -kirjaa selatessa mieleen, että printti- ja koruarvonnan voittanut Maruska ei ilmoittautunut yhteydenotoistani huolimatta. Tämä tarkoittaa, että arvon uuden voittajan n-y-t. Nnoin. 

Hei jee, sehän on Kirsikka! Sut tunnenkin. Sydämiä ja onnea Ouluun!


5 kommenttia:

 1. No voi jee. Meneekö sulla nyt kekkeritkin ohi :(
  Paranisit pian jooko?

  Terveisiä Tyynelästä. Täällä on torppa ihan kylmänä. Lämmitetään hulluna ja huomenna hikoillaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jee indeed. Siellä ne muut kekkeröi. Mut ei vaivuta synkkyyteen. :) Huomenna harjoittelen ulkoilua kirpparitavaroiden haulla ja niillä myyjäisillä. Ehkä sunnuntaina voisi jo tehdä pienen kävelyn. Getting there, sanoisin. Iltaa kohti aina helpottaa olon kans.

   Voi, ihanaa viikonloppua sinne teidän onnelaan. Tänään haara-perus -hyppyjä sisällä ja huomenna tunteiden viilennystä ulkosalla tarpeen vaatiessa. ;)

   Poista
  2. Hei ei tarvittu viilennystä. Olikin maltillinen lämmitys :)

   Miten sun vointi? Tuliko kirpparilta hyvät tuotot?

   Poista
  3. Hyvä hyvä, insinööri on varmaan tehnyt tarkat laskelmat onnistumisen maksimoimiseksi. :)

   Tossa alankin just postausta vääntää, ja pitänee oloakin sivuta. Ei vielä priimaa, mutta mieli on korkealla. Hyvä lauantai. :) Huomenna saan tietää kirppuvoitot, mutta pakko tänään näyttää kirpparireissulta ainakin eräs mielenkiintoinen, verotuksellinen seikka. Stay tuned... ;) Mitäs te meinaatte iltanne ratoksi siellä?

   Poista
  4. Joo insinööri kalkuloi täydellisesti ;)

   Meillä on täällä menossa massiiviset maalausprojektit. Lihat on tuossa hautuneet hyvän tovin jo uunissa. Illalla sit puusaunaa, viiniä ja herkuttelua. Melko täydellistä. Jään odottelemaan sun päivitystä :)

   Poista

Kiva saada postia. :)