sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Johannan kesämaassa





Ketkäs murut ne siellä loikkivat? No Koti Aurorassa -blogin Johannan kääpiölupat Pulla ja Kaneli tietysti. Jäi sitten kesällä jakamatta tämän kauniin kesäpäivän tapahtumat. Kiitokset taas Männäviikoille, joiden ansiosta on luvallista näin lähes puolen vuoden kuluttua korjata erehdys. Tulkaahan haasteeseen mukaan.







Vierailimme Johannan perheen luona Kokkolan suunnilla heinäkuussa. Vaikka valitsin mielestäni kukkakaupan kauneimmat yrtit, vähän hävetti viedä kukkia tuohon taloon. Kesäinen puutarha antoi parastaan, ja joka puolella kukki. Ole siinä sitten tuliaisesi kanssa, että iloa taloon. Otin silti kuvan kimpustakin, ettei sille tulisi paha mieli.






Vietimme Johannalla rennon lomapäivän. Kaikki olivat vapaalla, ja saatoimme hyvillä mielin löhöillä lämpimällä terassilla nauttien raikkaita marjoja ja hedelmiä vohveleiden päällä. Hieman mun tietysti piti kurkata sisätiloihinkin, sillä joka kertahan tämän aikaansaavan sisustajan kodissa on jotain uutta huokailtavaa. Itsetehdyt amppeli ja unisieppari olivat tällä kertaa upeimmat katseenvangitsijat.
























Mittailin vihreitä tiluksia number one -koiraystäväni Helmin kanssa. Mikä linssilude!







Herkuteltuamme lähdimme retkelle Kokkolan ihmeitä katsomaan. En ollutkaan tiennyt, että asuntomessualueen vieressä on näin villi karppilampi. Siinä polskii viisikiloisia vonkaleita, jotka ovat leivän perään. Voi sitä taistelua, kun heittelimme kaloille herkkuja. Tiirakin hyökkäili taivaalta osingoille tuon tuosta.









Sulattelimme vohveleita vielä kävelyllä Suntinrannan venevajoilla. Yksi maailman kauneimpia paikkoja mun mielestäni. Jos liikut kesällä Kokkolassa, suosittelen lämpimästi iltakävelyä. Samoilla seuduilla vietetään myös kesäkuun lopussa Mustakari in Memories -festarit. Olin mukana pari vuotta sitten, ja päädyin yhteiskuvaan J. Karjalaisen ja Mikko Kuustosen kanssa. Juu ei, onneksi se on liian vanha näytettäväksi tässä. :D













Johannan postauksen päivästä löydätte täältä.


Tiedän, että bloggarit ovat tunnollista ja toimeliasta sakkia, ja harvoin mitään unohtuu, mutta voisikohan jollakin vielä olla puolen vuoden ajalta postaus tai pari odottelemassa blogiluonnoksissa tai julkaisematon kuva poikineen koneen kirjastossa? Miltä näyttää, At home, Keskeneräinen, Sateenkaaria ja serpentiiniä, Sally's ja Lifestyle by Katja? Olisiko teistä vastaamaan Männäviikot-haasteeseen? Nyt saa rästipostaukset anteeksi. Kunhan julkaisee ne. ;)

Rentoa sunnuntain jatkoa!


17 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! Nuo venevajat on tosi samanhenkiset kuin meillä Porvoossa on vanhankaupungin ranta-aitat :-) Pitääpä joskus käydä tuollakin päin maata vierailulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde. :) Joo, Porvoossa on kyllä tosi hienot aitat. Tuli äkkiä ikävä sinne. Et järjestäis jonkinlaista ekskursiomahdollisuutta? ;)

      Poista
  2. Voi sua ihanaa <3 Multa ei taida kyllä männäviikkojen postauksia irrota, ei sillä että niitä ei olis, mutta kuvat on kelvottomia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuule turhaa itsekritiikkiä, riittää, jos jutut on hyviä. :)

      Poista
  3. Siis toi Johannan kesämaa on niiiiin ihanaaaaa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöiselle pihattomalle tuo on oikea taivas. :)

      Poista
  4. Mahtavaa! Tiiätkö, ehkä näitä onkin vähän hauskempi lukea nyt lumen ja rännän keskellä, kun kaikki muut postaa joulusta. Mä luulin, että karpit ei just syö leipää... =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, hyvä minä, ja kiitos Karin! Ihanhan mä tätä varten oon säästänyt näitä. ;) Näitä myös riittäisi jouluun saakka...

      Karppeja lienee monenlaisia, nuo vetivät onnessaan leipää.

      Poista
  5. Johannan koti on kyllä aivan ihana ja tuo piha, siis wau <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siellä ei osaa rauhoittua, kun kaikki ympärillä on niin kaunista, että haluaa vain vaellella kameran kanssa. ;)

      Poista
  6. Nää on kyllä piristäviä - kesäkesä, oi ♡

    Mulla on kymmenkunta postausta työpöydällä roikkumassa varmaan toista vuotta ollut (hups).
    Kun runosuoni ei syki, niin ei syki..eikä valmista vaan tule vaikka yrittäisi :( että höh.
    Ehkä pitäs painaa delete. Kiitos tuuppauksesta kuitenkin.. katsotaan jos se tekisi sittenkin ihmeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on kyllä yksi ♡

      Älä nyt vielä luovuta, ihmeitä tapahtuu. Pus!

      Poista
  7. Hihhii, hauska postaus! Mahtava valo näissä kuvissa, sitä tässä tulee kovasti ikävöityä, kun ei mun kamerarukassa valovoima riitä näillä keleillä. Rästipostauksethan on mainio idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jotenkin tosi aikaansaava olo, kun saan näitä pois rästistä. Voimaannuttavaa, vai miten ne viiskymppiset sanoisivat. ;D Kun kameralla ei näillä valoilla tunnu tekevän juuri mitään, näitähän kannattaiskin säästää talven varalle. Hmm, taidan olla viisasten kiven jäljillä... ;)

      Poista
  8. Oi että miten ihania kesäkuvia! Kiitos vaan haasteesta. Luonnoksia ei varmaan löydy, kun teen aina postaukset fiiliksen ja ajankohdan mukaan, mutta kuvia löytyy kyllä!! Kauhea työ alkaa käydä läpi kuvia, mutta se on juuri se mitä pitää tehdä, koska koneen muisti pullistelee turhia ja isoja kuvia :D

    VastaaPoista
  9. Jes! Mä oon jo vähän odotellutkin tätä. Mulla salettiin on jotain postattavaa tallessa! Kuinkas monella postauksella saa osallistua :DDDDD

    Olipas ihana lukea tällaista postausta, kun muuten blogit on niin täynnä joulua. Toimii mulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin - nyt on ensimmäinen Männäviikot postaus blogissa. Eiks oo ihan Männäviikkoja jos postaa jotain toukokuulta:D

      Poista

Kiva saada postia. :)