tiistai 10. marraskuuta 2015

Viimeiset Lissabonin-tuliaiset

Tässä osoitteessa on näköjään hyvinkin selkeä tarve Männäviikoille. Löysin nämä otokset luonnoksista, ja olkoon tämä nyt se kuuluisa sateinen päivä, jona saatte tekin vihdoin nauttia näistä viimeisistä Lissabonin ja Cascaisin kuvatunnelmista. Valoa marraskuuhunne! Kylläpä tulikin juuri iso ikävä kesää.

Seuraavaksi keräilen haasteen nimissä koneen kuvatulvasta julkaisemattomia, sisustusaiheisia kuvia, mutta taitaa vielä ainakin yksi #männäviikot -juttu olla tulossa myös kesän Suomi-menoilla kuvitettuna. Kestättekö? Haastan tällä kertaa mukaan naiset blogeista Designed by SM, Beauty of Life ja Pastellimaja. Ei teillä sattuisi olemaan arkistoissanne puolen vuoden ajalta kuva- ja juttumateriaalia, joka on kadonnut albumeihin tai tekstiluonnosten poimuihin matkalla blogiin?

Kivaa loppupäivää! Mä uppoudun muistelemaan lauantaisia polttareitani ja selaamaan kuvista mahdollisesti julkaisukelpoiset. Voi osoittautua turhaksi tehtäväksi, mutta pitäkää silti peukkuja. Tai siis pitäkää, mikäli haluatte nähdä mun irvistyksiäni. ;)


 

9 kommenttia:

 1. Eipä vissiin oo, oh gosh, tää on hauska, koppi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä Hanna, tästä haasteesta saa kunnolla toteutettuna oikein aikaansaavan hyvä tyttö -olon. ;D

   Kiitos. Tuossa kohteessa kuvattavaa todella riitti. <3

   Poista
 2. Ihanan kesäinen kuvapläjäys. Tälle olikin tarvetta, niin on synkkää ulkona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä siis, Outi. Mä katselen nää läpi varmaan joka päivä tällä viikolla, sen verran pimeää on töistä tullessa.

   Poista
 3. Voi miten ihanat kuvat ja tunnelmat! Kyllä tuonne pitäisi päästä joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire! Suosittelen lämmöllä Portugalia lomakohteeksi. :)

   Poista
 4. Voi mikä valo noissa kuvissa! Toi kuva, jossa on maalarimiehet on erityisesti mun mieleen :) Lissabon on mun places to go - listalla kärjessä. Sinne ehkä jo ensi vuoden alkupuolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aattelepa! Mä oikein imen sitä aurinkoa noista kuvista. Että kesällä saakin ihania VALOkuvia. Tällä hetkellähän ei oo mitään toivoa esim. kuvata kotona töistä tultua yhtikäs mitään. Tai siis ainakaan mun taidoilla. ;)

   Tervemenoa Lissaboniin Joanna! Mahtavaa, jos pääset sinne jo noin pian. <3

   Poista

Kiva saada postia. :)