torstai 5. marraskuuta 2015

Männäviikot alkoivat nyt!Minähän en unohtele, vai miten se meni. Pääsin tällä viikolla jo toistamiseen syksyn aikana maistelemaan Pekka Terävän herkkuja Ravintola Olon Creative Kitcheniin. Kummasti alkoi jokin pieni ääni päässä kysellä, miten sen Rosendahl Design Groupin syksyn uutuuksia esittelevästä tilaisuudesta postaamisen aikoinaan kävi. No näin, tässähän se on, tadaa! Tilaisuus oli Habitare-viikolla. ;)

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Kuvat ovat kauniista Creative Kitchenin ruokailutilasta, jonka vaalea puu, laattalattia, tumma seinä ja talja sekä vanhat ovet ovat kuin laskeutuneet maahan omalta unelmapilveltäni. Rosendahl Design Group edustaa merkkejä Rosendahl, Holmegard, Kay Bojesen Denmark, Arne Jacobsen ja Global. Eivätpä olisi esittelytila ja tanskalaiset klassikkotuotteet voineet sopia paremmin yhteen. Niiden yhteispeli oikein huusi valokuvaamaan. 

Tilaisuudessa esillä olleista tuotteista jäi ehdottomasti parhaiten mieleeni lasinen iPhone-kaiutin, joka täysin omana itsenään, torvimaisena lasiesineenä, toistaa yllättävän hyvin musiikkia. Hyvä, Aric Snee.Mitäs sanoisitte Männäviikot-haasteesta, jossa saisi viikon, parin aikana postata kaikki puolen vuoden aikana luonnoksiin jääneet jutut sekä koneelle jämähtäneet, julkaisemattomat kuvat, ja kaikki lukijat antaisivat kiltisti anteeksi? :D Ai niin, ja hei, unohtuneet haastepostaukset myös! Ottaako joku jo heti kättelyssä kopin? 

Lyde Talosta koti -blogista, Maja Mustasta ovesta, T Idiksestä ja Interiööristä, Heidi Talo Luckista, Viivi Valkoisesta soihdusta, Karin Tunne tilat -blogista, Johanna Koti Aurorassa -blogista ja Irina White & Freshistä, onko teillä tunnustettavaa? ;)16 kommenttia:

 1. Mietin äsken pääni puhki, olisko mulla mitään sellaista, mikä todella olisi pitänyt postata... ei mulla ole, ajattelin. Kaikki tilaisuudet yms. olen aina postannut suht' nopeasti. Kävin vielä kurkkaamassa koneen työpöydän kansioista, ihan varmuudeksi vain. POKS! Siellä oli jollekin lukijalle i k u i s u u s sitten lupaamani kuvat Pariisin reissusta (josta tosin nyt ei juuri mitään kerrottavaa ole, mut silti). Ooops! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on Irina pelkkä Pariisin-reissu laittamatta, sullahan on kaikki enemmän kuin hyvin. Reipas ja tunnollinen bloggaaja. Mutta ne kuvat haluan kyllä mäkin nähdä, joten chop chop! :D

   Poista
  2. On mulla jotain ikivanhoja haasteitakin tuolla varmaan kirjanmerkeissä. :D Mut yritän pari kuvaa Pariisista laittaa piakkoin!

   Poista
  3. Hyvä hyvä! Odotan innolla. :)

   Poista
 2. Jos saan tehdä puolen vuoden sisään, hah haa :D Omatunto alkoikin heti kolkuttaa, sillä mulla on haaste tai pari rästissä. Niin, että Kiitti vaan Silja...tämä on pakko ottaa vastaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin ketku, heti rukkaamassa sääntöjä. ;D Jee, kiva, kun lähdet mukaan. :)

   Poista
 3. Mulla ne jutut ei ole koskaan ehtineet edes luonnoksiin asti :-P :-D Muistan, että on tullut haasteita, mutta en edes enää että mitä ja mistä. Niihin onkin jo vaikeampi palata! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, joo, tiedän, että vaativat hieman miettimistä. Itse lähdin puolen vuoden takaa, ja aloin perata sen aikaisia kuvia. Yök, mutta kyllä sieltä yllättäen löytyi vaikka millä mitalla juttuja, jotka aikoi silloin joskus postata. En tiedä, mitä kesällä kävi, kun oli niin hiljaista. Varmaan se heinäkuun matkustelu. Seli seli. ;)

   Poista
 4. Täällä on tehty kaikki postaukset, vastattu kaikkiin sposteihin, kuvat kansioissa ja käsiteltynä. NOT! Otan siis kopin tästä! Kiitos Silja! 😅 ja ps. Tuo lasitorvikaiutin on superhieno! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä Heidi. Mähän kato toimin tässä vähän niin kuin hyväntekijänä. Autan kaikkia. ;)

   Joo, se kaiutin on huippu! Jos mulla olis kaunis ja inspiroiva työhuone, tuo tulis sinne. Mun suurelle koivupöydälleni. Sitä odotellessa.

   Poista
 5. Haasteita on rästissä, jos vielä muistas ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikeeta on muistaa haasteet, ellei heti tee itselleen haasteohjeesta luonnosta. Ihan niin kuin siis tässä itse aina niin tekisin. Mut pitäis. ;)

   Poista
 6. Ai niin ne haasteet. Siellä niitä jonossa roikkuu, puhumattakaan julaisemattomista kuvista.

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)