lauantai 31. toukokuuta 2014

Jo joutui armas... uusi pöytä
Terveisiä kevätlaulajaisista. Hujahdin lomalle. Kannoin kotiin kevätkahvien ja päätösmaljojen koristeet, ja riisuin samalla olohuoneen ikkunankin paperikorusta odottamaan tulevaa remonttia. Päivänä minä hyvänsä reiska koputtaa ikkunaan ja vaihtaa sen. :)

Tässä samalla vilahduksia uudesta armaastani, Hayn ruokapöydästä. Sorry, kun hieman kesti. Vihdoinkin tuntuu, että kodissa on sopivan kokoinen pöytä. Ei liian suuri ja massiivinen, mutta ei pienen pienikään. Tuo on työpöytämallistoa, mutta juuri sopiva neljälle. Tarvittaessa tietysti useammallekin. Pöytä on tammea, joka on saippuakäsitelty vaaleaksi. Ennen vakituista käyttöönottoa pitäisi vielä pyytää sille hoito-ohje. En löytänyt tilausvaiheessa netistä mitään, eikä lähetyksen mukanakaan tullut viisautta, kumma kyllä. Syön siis tässä juuri tomaattista pastaa valkealla sohvalla. ;)

Tuoliasia on vaiheessa, mutta kesän aikana tilanteen pitäisi kehittyä toivottuun Vitra-suuntaan. I'll keep you posted.
 Kiitos! Sain tätä opettajaa eniten miellyttäviä lahjoja, siis pois syötäviä. ;) Mukana oli toki myös mieluista luettavaa, johon olin lahjan antajan silmien alla vuoden aikana tykästynyt, ja lisäksi mut hyvin tuntevilta työkavereilta kuohuvaa sekä kaunista asustetta. Ai niin, ja tietysti ihania kukkia. Kuvissa tosin on pääroolissa eilinen perjantaikimppuni.
Jään odottelemaan loppujenkin nuppujen aukeamista. Taidanpa sillä välin ottaa ihan pienet (muutaman tunnin) päiväunet. Hurja väsy, mutta taatusti helpottamaan päin. :)

Ihanaa viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, samaa mieltä. Kevyt oli sana, joka mielessäni lähdin hankinnassani liikenteeseen. Eiköhän sirokin sovi kategoriaan. Nuo jalat ja kaikki. :)

   Poista
 2. Hyvä pöytävalinta. Ja vitrat varmasti passaavat seuraksi oikein kivasti. Tosin en ole koskaan tainnut törmätä pöytään minkä pariksi ne eivät sopisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Samaa mieltä, Vitran kanssa ei juuri voi epäonnistua. ;)

   Poista
 3. Ihanan blogin löysin -tänne jään lukijaksi :)
  Kauniita koristeita,lahjoja ym.
  Mukavaa sunnuntaita.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Sanna! Kiva, kun löysit mukaan. Pitääpä tehdä vastavisiitti. :)

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)