torstai 29. toukokuuta 2014

Hintalappuja
Viime viikonlopun Siivouspäivä teki loven turhan tavaran kasaan ja kartutti ruokatuolikassaa miltei yhden tuolin verran. Niin, uuden tammipöydän (jonka esittelen pikimmiten, kunhan saan kirpputavarat pois edestä) kavereiksi on nyt sitten kuitenkin tulossa mustat Vitran DSR:t. Että se siitä pinnatuolien maalaamisesta. Hups.

Kirpputorilta jäljelle jäänyt tavara vaivaa sen verran, että hinnoittelen tässä jälleen. Tällä kertaa on vuorossa viikko Kirppis Mäkitorpassa Oulunkylässä. Toivottavasti voin sanoa heippa suurimmalle osalle itselle ylimääräisestä. Ja vielä enemmän toivon, etten hanki uutta vuorta. Deeäsärrätkin pääsevät mun luo kappaleittain vasta sitä mukaa, kun hankkiudun eroon vanhasta ja kerään sillä rahat uusiin. Jotain lienee opittu. ;)

Iloista viikonloppua! Mulla alkaa kesäloma, jihuu. :)


9 kommenttia:

 1. Onnea myynnille. Täytyypä käydä kurkaamassa mitä sulla siellä on :) Onko komeusta tosta kirpputorista? Itelläkin pitäs viedä myyntiin tavaroita, mutten oikein tiedä minne kannattaisi viedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu vaan kurkkimaan. Pöytä 25, ja äkkiä lähti kyllä ainakin sisustustyynyt ja kaikki posliinipurkit menemään. Henkilökunta vaikuttaa super-reilulta, äskenkin sain ylimääräisen päivän, kun ehdin vasta niin myöhään viemään tavarat! Kiitos heille. Kyllä siellä myynti näyttää liikkuvan. Suosikkini on tähän mennessä ollut noista itsepalvelukirppiksistä Mellukirppis Mellunmäessä, mutta nyt ajattelin kokeilla naapuria, kun ei ihan passanneet ajat yksiin tuon toisen kanssa.

   Poista
 2. Myin Vallilan pihakirpputoreilla hitosti tavaraa ja nyt taas sain kasattua kaapeista ikeakassin verran kamaa pois. Tekeepä hyvää saada tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea hyvästä myynnistä! Miten se onkin niin, että kun pääsee vauhtiin, sitä turhaa alkaa löytyä. ;D

   Poista
 3. Hihihihii. Sä oot niin nopea tuolikäänteissäs, etten pysy perässä :))
  Mitäs sä meinasit niillä kalkkimaaleilla sitten?

  Onnea lomanainen lomalainen ♥ Nauti ♥


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja piiiiitkiltä lauantaipäikkäreiltä! Lomafiilis alkaa nostaa päätään. :)

   Kalkkimaalit ovat edelleen mielessä. Vitsit, ollapa aamiaishuone ja ruokailutila! Haluaisin myös pinnatuoleja. Sinne aamiaishuoneeseen. Mutta kun koko omaisuutensa näkee yhdellä silmäyksellä tässä kodissa, täytyy miettiä hieman tarkemmin. Mutta kyllä mä jotain maalaan. Ainakin sillä Antoinetella.

   Poista

Kiva saada postia. :)