keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Onnenpäivä
Ha! Senkin tyhmä kiire, siitäs sait, ja tästä! Tänään olin huippuovela. Tein töissä hommia semmoisella teholla, ettei kotiin jäänyt kuin tunnin punakynäpyrähdys. Vasta huomenna tulee lisää sotkettavaa. Nappasin kameran mukaan ja lähdin iltakävelylle Roihuvuoreen. Kirsikkapuistot ovat kuvissa autuaasti sekaisin, mutta kävin siis molemmissa, japanilaistyylisessä puutarhassa ja uudemmassa, siinä piknik-henkisemmässä. 

Olo ilahtui vaaleanpunaisesta niin, että sujahdin metrolla keskustaan ja vietin tehotunnin hiljaisissa kaupoissa. Tuli hoidettua apteekkiasiat, täydennettyä vihdoinkin meikkipussia ja ostettua kesäfarkut. Jälleen, kolmannen kerran putkeen, kokoa pienemmät, jee! Kaiken kruunasi aktiivisuusranneke voitonhuudollaan. Milloinkahan viimeksi oon senkin hurrauksen kuullut. Tai mä kyllä itse asiassa vain näen sen, mutta kiljahdan luonnollisesti itse joka kerta asiaankuuluvasti. ;)

Hanami-juhla on tulevana sunnuntaina Kirsikkapuistossa. Tervemenoa!6 kommenttia:

 1. ihanat kukkivat puut. IIIIIIHHHHH!

  VastaaPoista
 2. Jeiiiiii. Uudet pienemmät farkut. Sä oot niin voittaja, kun oot noin päättäväinen <3
  Ja mitkä puut. Niin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä epäilen, ettei päättäväisyydellä ollut nyt osuutta asiaan. Oli varmaan ennemminkin venyvämpi kangaslaatu... :D Mutta sentään sama merkki ja malli aina, että ehkä ne kaksi ekaa pienentymistä olivat aitoja.

   Poista

Kiva saada postia. :)