keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vihdoinkin!


Mitä tekee höpö bloggaaja, kun jännittävä ja pitkään odotettu pahvilaatikko saapuu vihdoin kotiovelle? No tietty irrottaa kaikki ärsyttävät keltaiset ja oranssit teipit, etteivät kuvat kärsi. Eikä muuta sitten irrotakaan. Mitä nyt avaamisesta. Tällä hetkellä hurjana tornadona ympäri kotia mylläävän Siivouspäivän valmistelumyrskyn pyörteissä on kaikesta innostuksesta huolimatta turha odottaa itseltä sellaista suoritusta vielä tänään. Kaunis on laatikkonakin. Hmm. Kun kerran noinkin kelpaa, pitäisköhän alkaa hankkia pelkkiä pahvilaatikoita? Saattaisi ainakin tulla tämä kodin laittaminen hippusen edullisemmaksi... Vaikka niin ku tämän ruokapöydän tilalle tapetointipöytä. Voi, miksen aiemmin tajunnut? ;)

Hupsista, lapasestakos tää tänäänkin lipsahti...  
Kaikesta huolimatta hay hay ny, ja kivaa loppuiltaa!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En, kun tilasin Länna Möblerin kautta. Huh, mikä show, mutta voiton puolella ollaan, jos avaamisvaiheessa ei tule ylläreitä, ja toinen osa tilausta joskus saapuu. 2,5 kk sitten tilasin.

   Poista
 2. :DDD

  Hieno se on noinkin, mutta kuule kyllä mä silti niitä "jälkeen" kuviakin täällä odottelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niitä odottelen minäkin, mutta viikonloppu meni Siivouspäivän ja ulkoilun merkeissä, ja pitää saada kaaosta selvitettyä ennen pöydän kokoamista. Kaverikin pitää hälyttää siinä vaiheessa kylään, kun pöydän haluaa kääntää vihdoin jaloilleen. Tervetuloa sinkkutytön maailmaan. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)