tiistai 13. toukokuuta 2014

Silloin joskus, kun oli vapaata


... lötköteltiin täyden brunssimassun kanssa sohvalla katsellen kattokruunua. 


 


Toiset istuivat jalat reteästi pöydällä.
Mietiskelen tässä täyden työpäivän ja siihen liittyvien kotijatkojen välissä viime kertaa, kun oli vähän hengähdystaukoa. Vappua. Kuvat kertovat, että rentoa oli. Ja tulossakin on, kunhan vain jaksaa nämä viimeiset viikot. Kohta taas töiden ääreen, mutta hieman minilomafiiliksiä tähän väliin mieltä piristämään.


Helsingin perinpohjaisesti nautittujen vappuriemujen jälkeen ajelin bussilla Kotkaan tädille. Huomasin jälkeenpäin, että kylläpäs nuo vappumatkat "hoikistavat". Oli todellinen terveysloma, huh huh. ;)
Helsinkiläinen löysi onnekseen Karhulastakin itselleen Käpylän. Maatakin tuli tongittua, kun etsimme kävelyllä vanhojen ratapölkkyjen välistä suuria rautanauloja. Löytyihän niitä, mutta unohtuivat tädin pihalle. Sisustusliike Tamburiinissa ihailimme uusia ja vanhoja esineitä sekä kierrätysmateriaalista valmistettua tavaraa.
Kamera tuli kaivettua esiin useampaan kertaan myös tädin luona. Taidan olla sisustajien sukua. ;)
Merellekin pääsin, kun menimme tapaamaan toista tätiäni. Sateesta huolimatta Kotkansaari näytti hyvin kauniilta mereltä päin katseltuna, kuohuviinilasi kädessä. Mukana oli luonnollisesti laivakoira.
Että onhan tässä rentoiltukin. Kiitos kaikille vappulomani ilahduttajille. :) Jospas nyt kävisin illan töiden kimppuun. Sanotaanko vaikka, että kolmeksi tunniksi. Jee, sen jälkeen saa tehdä mitä haluaa. Sanoo hän ja vilkaisee vieressä vyöryvää kirpputorikasaa, josta kaverit nappasivat selvästi aivan liian pienen saaliin mukaansa toissailtana. ;) Tjaa, pitäisköhän miettiä bloppistakin myyntipöydän lisäksi, kun näyttäisi olevan hieman design-tavaraa uutta kotia etsimässä. Mitäs sanotte, jos innostuisin?

Iloa iltaan!


4 kommenttia:

 1. Oi jospa oisin saanut olla mukana :)

  Ihania kuvia. Toi Tamburiini näyttää ihan täydelliselle paikalle ja merellekin pääsit.
  Vau mikä miniloma! Niin ja hyvä, että löysit Käpylän, ettei tullut koti-ikävää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Käpylä oli tärkeä löytö. ;) Ja ei kun taas mieli töitä kohti, että saa ansaittua tulevan kesävapaansa...

   Poista

Kiva saada postia. :)