lauantai 28. syyskuuta 2013

Sisustuskeiju sekoaa

"Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"
Keiju on lennellyt jakamassa yllätyksiään jos kenelle bloggaajalle viime aikoina. Mun kotiini ei mahdu mitään. Tai no ehkä juuri ja juuri änkemällä lattialle se toisen eilen ostama vuoden blogimatto, Annon Pandora. Mutta voihan keiju sentään. Mulla olisi monta sisustusasioitakin edistävää kodinkone- ja elektroniikkatoivetta. Yritän kyllä ovelasti ujuttaa ne sille siivekkäälle. ;)Jos perustelee tarpeeksi hyvin, meneeköhän läpi? Hayn Hee -tuoli varmasti menee, samoin Tom Dixonin Etch-lyhty kullanvärisenä. Samoin tuo Pandora-matto. Sitten voi keiju alkaa yskiä, mutta ei auta. Dualitin blenderi kaipaisi mutteripannun tilalle saman sarjan espressokonetta. Kyllähän siinä jaksaa kotiaan paremmin laittaa, kun saa kofeiinia nopeasti koneistoon. Ja onhan se hienon näköinenkin. Ni. Kaunis sisustuksellinen elementti, mutta samalla hurjan tarpeellinen juttu mulle olisi myös tuo Bosen langaton kaiutin valkealla nahkakuorella. Mä soitan tällä hetkellä musiikkini tietokoneelta. Have mercy, dear fairy! :) Eniten tämä aloitteleva blogiharrastaja kuitenkin tarvitsisi järjestelmäkameran, jolla päästä harrastuksessaan eteenpäin. Ja seuraava rahareikä varmaan olisi sitten valokuvauskurssi. 


Keiju pitelee vatsaansa kaksinkerroin. Sen kasvot punertavat vienosti, ja se kähisee jotain. En ihan saa selvää, mutta tulkitsen tuon myöntymisen merkiksi. Kyllähän nämä kaikki jotenkin kotiin ja sisustukseen liittyvät! :D

Ai miten niin vaikea asiakas? Rahaahan meni vain... noin 1300 euroa ennen valokuvausjuttuja. Loput voi upottaa siihen kameraan ja kuvauskurssiin. Ja muuten vielä ulkoiseen kovalevyyn. Kuvia alkaa kertyä.

Kohta tapaan ensimmäistä kertaa erään pikkuisen, ja illalla kutsuvat tyylikäs Viking Grace ja jazz.

Hyvää mieltä viikonloppuunne!

2 kommenttia:

 1. Kyllä sisustusbloggaaja kunnon kameran tarvitsee! :) Tiedätkin, että mulla sama toive, vaikka mun blogi onkin edelleen suunnitteluasteella... :)

  -Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Odottelen innolla sun blogin pääsyä tänne katsottavaksi, Leena. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)