maanantai 9. syyskuuta 2013

Malene caught my eye

Olen törmännyt tanskalaisen Malene Birgerin suunnittelemiin tuotteisiin aiemmin lähinnä blogeissa ja muutamassa Helsingin lifestyle-liikkeessä. Naisellisuus, ripaus ylellisyyttä (käyttömukavuutta unohtamatta), innoitus menneiltä vuosikymmeniltä ja onnistunut päivitys nykyhetkeen - näiden sanotaan olevan Birgerin menestyksen salaisuus vaatteiden ja asusteiden suunnittelussa. 

Tanskassa käydessäni kiinnitin huomiota siihen, että Birgerin kädenjälki tuli vastaan joka puolella. No, miksei, ovathan meilläkin omat, tunnetut merkkimme hyvin edustettuina tavarataloissa ja pikkuliikkeissäkin. Vaan mistähän mahtaa johtua, että silmäni jämähti kiinni juuri näihin mustavalkoisiin kuvioihin? Hmm. Oikea mysteeri. :D Voisinko vaikka saada pelkkiä hatturasioita? Niin kaunista ja selkeää.


Onneksi osasin katsoa ilman, että piti koskea. Tosin, jos nuo pahvirasiat olisivat olleet myynnissä sellaisenaan, olisi varmaan ollut pakko marssia postiin ja lähettää paketti kotimaahan. Kröhöm, joskus on matkalla näin saattanut tapahtua... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)