perjantai 13. syyskuuta 2013

Eihän tässä ole vasta kuin tyynyt sängyltä!Pitäähän tyynyjä olla! Nämä tässä vain odottelevat yön yli ja pääsevät sitten taas sängylle. Saattaa joku miespuolinen henkilö olla joskus ihmetellyt tätä röykkiötä. Unityynynä on loistava Tempur, mutta kyllähän nyt pitäisi tajuta, että näitä muitakin tarvitsee. ;) Miten mukavaa loikata sängylle ja ottaa hetki lukua kesken päivän näiden seassa. Sohvalla on luonnollisesti omat pehmonsa, ja sitten ovat vielä ajelehtijatyynyt, jotka ovat milloin korissa sohvan vieressä, milloin pyrstön alla lattialla. Ja sitä rataa. Tietenkin.

No, hjuumorin jälkeen sitä kulutus- ja hallintanäkökulmaa: Kerran vuodessa karsin tyynynpäällisiä kiertoon. Käytän kankaan johonkin tai myyn kirpputorilla. Saman verran tulee kuitenkin hankittua lisää sitä mukaa, kun kauniita tulee vastaan. Vuodessa varmaan neljä lähtee ja neljä tulee. Toissapäivän teemaa miettien: Onneksi sentään kierrätän. Ettei tämä kamala kuluttamisen synti tuntuisi niin valtavalta. Jospa nyt tyynynpäällisten ostokielto vuoden loppuun. Ja sittenkin saa ostaa vain ne täydelliset, tarkkaan harkitut.


Säilytän noissa alumiiniarkuissa peittoja ja tyynyjä päivisin, kun sänky on pedattuna. Päiväpeittoon on ommeltu jalkopään puolelle kulmat, että sen saa istumaan napakasti.Taulut odottelevat paikkansa löytymistä lattialla. Kivoja noinkin, mutta suuntana taitaa ainakin toisella olla kylppäri. Working on it...


Perjantaita! Olkoon se rento ja hymyjä täynnä. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania tyynyjä ja hauskoja kehyksiä :)

  Et varmaan ole huomannut, että voitit hei blogistani Habitarelippuarvonnan! Otathan pian yhteyttä, jotta saan toimitettua liput sinulle :)

  suvisvilla.casablogit.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiitos kun ilmoitit. Laitan postia sulle. :)

   Poista
 2. moikka ! mistä noi sun taulut mahtaa olla vai onko itse tehty?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain itse kehystettyjä. :) Raidallinen on kotimaisesta Walldesign-nettikaupasta ja tanskalainen Kööpenhaminasta, mutta näköjään saa nettikaupastakin. www.sirlig.dk vie perille. Voi, nyt menin itsekin katsomaan, ja siellähän on vaikka mitä uusia ihanuuksia, molemmissa! Apua! ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)