torstai 26. syyskuuta 2013

Paperia ja personal shoppereita


Taisin luvata Leenalle postausta sekaisin menneen sisustuskeijun vierailusta, mutta sitten tulikin reissu Ikean paperikauppaa ihmettelemään. Kirjaan keijun sekoilut viikonloppuna, mikäli reissuiltani ehdin. Tulossa ovat kuitenkin. :)
Ikea, tuo herkkuparatiisi. Tässä kaikki jätskikastikkeet sekaisin, ja latte kauniin viimeistellyllä pintakuviolla. Hyvvää oli, ja kyllä, tuon kanssa tarvitsi lautasliinaa.
Koeistuimme ohimennen Arild-sohvan. Ihan vain varmuuden vuoksi, vaikka mulla jo sarjaa kotona on. Teeveestä ei tullut mitään. Latisti hieman katselukokemusta.
Toinen oli, että pitääkö niistä rumimmistakin ottaa kuvia. No pitää. Tule kanssani herra jeesus. Mikä esine.
Tulihan se paperiosastokin sitten lopulta vastaan. Tämmöisiä iloisuuksia toin kotiin. 
Ja kuvasin tietysti hämärässä puhelimella.
Ihanan positiivisen torstain kruunasi kunnon väsymyshepuli ihmisten ilmoilla, ja hihittelyä ei millään meinannut saada loppumaan. Tuli sitten vielä se virhe tehtyä, että piipahdimme Kodin Ykköseen. Ja siellä kohtasin uuden ystäväni Anan. Ihan itse hänet ristin. Riemuhan siitä ratkesi. Anteeksi Luhta ja suunnittelija, joka varmaan ihan vakavissaan... Sorry, repesin taas. Se niistä tulevista, hienoista blogiyhteistöistä.


Ana my preciousJa sitten hervottoman illan kohokohta (Rakkaus-Ana jäi kuitenkin valitettavasti toiseksi). 40 pinnan alennuskuponki lähti samalta seisomalta käyttöön, kun tämä personal shopper esitteli tuolle sankarille vuoden blogimaton, Annon Pandoran. Omaan asuntooni ihanuus ei yksinkertaisesti mahdu, mutta kuinka nerokasta onkaan soluttaa se toisen kotiin ja käydä sitä siellä alvariinsa ihailemassa. Suorastaan äärettömän fiksua, sanoisin. ;) 

8 kommenttia:

 1. Mä varmaan menettäisin lopunkin järkeni tuolla Ikean papershopissa, mua ei saa päästää sinne! :)
  Ja tuo jätski, sluuurrrrrps :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se OLI ihana nurkkaus! Onneksi mun silmä ymmärtää lähes vain mustavalkoisen. Rajoittaa hieman totaalista villiintymistä. ;)

   Poista
 2. Ai kamala. Toi vihreä!
  Painajaiset tsek! Onneksi ei tarvitse koskaan nukkua samassa asunnossa.

  Paperiosastolle on päästävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervemenoa sekoamaan sinne paprumaailmaan. Mutta pysy kaukana vihreistä sarvipäistä! Ja tikahduttavan koukuttavista ananaskuvioista. ;)

   Poista
 3. Nonni, samismattohan se siinä. Ihana - tietysti!

  VastaaPoista
 4. Munkin täytyis päästä sinne ihanaan nurkkaukseen hypistelemään. Ja tuo matto on tietysti ihana, sitä ei ees tarvite varmaan sanoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, joko menit? Pakko varmaan ennen joulua käväistä uudelleen. Muuttavat varmaan jotakin? No, joulumaailma nyt ainakin on nähtävä joka vuosi. Kultaiset pahvitähdet, here I come! :)

   Poista

Kiva saada postia. :)