perjantai 6. syyskuuta 2013

Jos korkki täytyy sulkea

Jee, voi jo klikkailla! Yläselkä huitaisi itsensä kierteelle toissapäivänä, ja tapahtumaa seurasi suhteellisen tuskallinen vuorokausi. Nyt on toinen (ja prkl muuten viimeinen) sairaspäivä. Aika lailla tämä ruttaa elämää vieläkin, ja sängystä tai istualtaan nouseminen on hyvin kivuliasta. Muutamakin ärräpää on tullut tuskissaan huudettua. Nytkin valmistaudun tässä henkisesti sohvalta nousemiseen. Onneksi ihana lähettipalvelu toi lääkevoidetta kotiovelle. Hieroikin vielä paikoilleen. Syrän.

Tässä perjantain kunniaksi kuluneen kesän löytö kuohuviinirintamalta. Joskaan ei suoranaisesti viinilöytö. En ole ennen tätä sorttia nähnyt. Kuulemma tulevaisuuden kuohuviinikorkki. Näin se toimii: Kuoritaan nauha ympäriltä, ja korkki nousee kiltisti kiertämällä. Normaalistihan homma on sillä selvä, ja maljat juodaan. Pullo tyhjä, problem solved.

No mutta. Korkin varsinainen ilo onkin suunnattu niille vähemmän janoisille. Jos nyt sattuu semmoinen harmillinen juttu, että (on tylsää ja) juomaa jää, korkin voi sulkea uudelleen tiiviisti painamalla harmaata keskiosaa korkin ollessa taas paikoillaan. Avatun pullon sisältö ei todellakaan parane jääkaapissa, mutta jos on ihan pakko... ;)

Iloista viikonloppua! Ja synttärionnea sisko-murulle! 
Mateus Sparkling Brut Rosé

2 kommenttia:

  1. Hei- Löysin tänne weekday carnivalin kautta, kun satuin lukemaan kommenttiboksia.
    Kiva kun löysin, näyttää olevan mielenkiintoisia juttuja!
    Tulen myöhemmin vielä lähempää tarkastelua varten :)

    Ilona

    VastaaPoista

Kiva saada postia. :)