tiistai 2. joulukuuta 2014

PipariaKiitos! Aivan huippu Johanna lähetti mulle pikkujoululahjaksi rastin muotoisen piparimuotin, ja eihän siinä auttanut kuin tehdä taikina Hanna-tädin kakkuja varten. Milloinkahan viimeksi oon keksejä leiponut? 

Hyviä tuli. Sain päähäni hakea kaupasta karkkiväriä ja kokeilla valkean tomusokerikuorrutteen lisäksi harmaata ja mustaa. Väriä purkista kyllä lähti, mutta huomasin, ettei ihmisestä pelkällä innolla sokerileipuria synny. Hieman oli aluksi haastavaa, eivätkä viimeisetkään ihan priimaa kamaa ole. Ajatus silti tulee selväksi, ja ihan hannatädeille (ja työkavereille ;) maistuvat.10 kommenttia:

 1. Nämä on ihan älyttömän hienoja. Mäkin olen yrittänyt etsiä mustaa väriä, mutta ilmeisesti etsinyt vääränlaista kun ei ole löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Sun ansiosta ne ovat noin hienon muotoisia. :) Ihan ostin marketin leivontahyllystä sitä Dr. Oetkerin nestemäistä karkkiväriä.

   Poista
 2. Muoto on pippareissa kohdillaan. Tein viime vuonna sokerimassapäällysteisiä mustia pipareita: http://retromoderni.blogspot.fi/2012/12/mustat-piparit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, olipa hienoja nuo sun viime vuoden pipparit. :) Jep, nyt vaan plussaa kuuseen ja seinään ja ties minne. Johanna Aurorassa tietää. ;)

   Poista
 3. Aivan upeita ja jotain uutta ja erilaista. Tunnelmallista keskiviikkoa. :)

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)