sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pakkausholistin tunnustuksia

Mulla on kaunis ongelma. Pakkaukset. Onhan tästä jo puhuttukin. Ainakin täällä ja täällä. Sen lisäksi, että olen tarkka tavaroideni ulkonäöstä, pahvilaatikot ja paperikassit, joissa tavara kotiin kantautuu, ovat usein niin kauniita, etten henno heittää niitä pois. Pahimmassa tapauksessa jopa hankin tuotteen, varsinkin kulutustavaran, sen ulkonäon perusteella. Markkinoijan unelma täällä siis, terve.

Keräsin sunnuntain ratoksi pakkauksia lipaston laatikoista ja vaatehuoneesta. Hups, aika karua kertomaa addiktiostani. Tässähän ei tietenkään ole vielä kaikki. Käytännöllisimmissä näistä säilytän tavaraa, ja ihanimmat ovat esillä sisustuselementteinä, mutta tyhjiäkin on reilusti. Nyt ajattelin uudenvuoden lupausten hengessä suunnata pahviroskikselle. Puolet saa mennä. Oikeasti, mitä näillä tekee? :D Tilaakin kaivattaisiin nyt kipeästi, kun asunnossani yhtäkkiä asuukin sata prosenttia enemmän väkeä. Ei hätää, reipas tyttö hoitaa tilaa.


Onko muita saman, kauniin ongelman kanssa painiskelevia? Antaudutteko himoillenne täysillä vai yritättekö taistella vastaan? Vink vink, yksi laatikoista on vielä täynnä, ja arvon sen sisuksineen ensi viikolla. Palatkaahan huomenna kurkkaamaan uudenvuoden arvonta.


16 kommenttia:

 1. Ai mitä ihanuuksia, mäkin säilytän kaikki tai käytän niitä sitten paketoidessani lahjoja tai postittaessa tavaraa. Eli en sentään jemmaa niitä ikuisuuksia niin kuin sä :D Hmmm..mikähän niistä on täynnä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jemmari on tyytyväinen, että säkin sentään säästät pakkaukset jonkin aikaa. :)

   Poista
 2. Minäkin säästän kauniit kassit sun muut, laatikoitakin yritin säästää, mutta avopuoliso heitti pois. Äitini on miljoona kertaa pahempi, se ei heitä pois mitään mitä voi myöhemmin käyttää vaikkapa askarteluun tms. - eli mikä pyörii vaan kaapin pohjalla vuosikausia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa pahalta sielläkin. ;) Mulla on kai ihan ok suunta, kun yritän hankkiutua noista eroon. Oon ehkä oppinut jotain tyhjennettyäni lapsuudenkotini äitini jäljiltä.

   Poista
 3. I so feel you. Taidan tosin kärsiä vielä astetta vakavammasta addiktiosta kun tuntuu nuo rumatkin laatikot jäävän nurkkiin pyörimään. Ikinä kun ei tiedä mihin niitä tarvitsee... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi sua! Eihän mulla siis oo hätä eikä mikään! ;D

   Poista
 4. Ihania! Kyllä nuo kauniit tännekin jää pyörimään, ihana nähdä että jollain muullakin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eivätkö olekin! Terkkuja silti roskikselta, yksi kolmasosa lähti. Snift. Onneksi en ole ainoa ongelmani kanssa. ;)

   Poista
 5. Haha. Tunnistan itseni tästä! Osaan pakkaan minäkin jotain hyödyllistä, mutta osa... noh, koristaa kaappeja ja laatikoita. Erittäin hyvä tuo uudenvuoden lupaus. Täytynee minunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Vilja! Pitääpä muistaa palata aiheeseen ja kysyä, miten sun karsimisesi sujuu. :)

   Poista
 6. Voi ei sua! (No on noi kyllä kauniita.)
  Puolet lähtee on hyvä tavoite.

  Ai asuu? Ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkatavaroita purkaessa iskee taas todellisuus päin naamaa. Kyllä noita laatikoita vielä karsimisenkin jälkeen on liikaa... ;)

   <3 Niin on. Ihanaa.

   Poista
 7. Tää on kyllä ihan kauheaa, olen aivan samanlainen :D Säilyttelen laatikoita ja pusseja kaikkialla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Henna! Tätä tautia on näköjään liikkellä laajemminkin. Katala vitsaus. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)