tiistai 16. joulukuuta 2014

Risua
Ai mitäkö tästä kuvasta pitäisi katsoa? Ymmärrän. Hieman eleettömältähän tuo mun joulurisuni tuolla ikkunassa kieltämättä vaikuttaa. Hain sen niin kauan aikaa sitten metsästä, että varmaan kolme oksaa on jo ehtinyt räsähtää poikki hitaassa ja vahingossa suht kovakouraisessa prosessissa kohti kiinnitystä. Mutta on se kuivattu ja maalattu siinä välissä myös. Hieno on. Ei liian jouluinen. Just niin ku pitääkin.


Koristeiksi maalasin vanhoja, kimmeltäviä koristeita sopivampaan sävyyn. Anni Pitkäjärven viime- ja tämänvuotiset kolmiot sopivat joukkoon mainiosti, samoin sormukset ja Tukholman-tuliainen, pieni kultainen titityy. Eilen mummokerho valloitti Kaapelin joulun. Ostin myyjäisistä vanhasta lelusta koristeeksi muuttuneen a-kirjaimen, joka tuo oksalle vielä sopivasti lisää rokkia.


Sweet Living And Things -blogin Jaanan taituroima himmeli pääsi myös koristamaan työtilaa. Kiitos, Jaana, joka ystävällisesti olet lähettänyt kauniin printtisi halukkaille joululahjaksi. Mahtava idea. :)

Löysin Kaapelilta vielä muutaman lahjan, joten eiköhän taas isketä viikonloppuinen paketointivinkki käyttöön. Annoin jo suurin piirtein puolikuolleen kaikkeni tänään työpaikan joulukahvien koristelussa, joten nyt on lupa odottaa tulokselta tooosi paljon. Tällä lailla pöks-väsyneenä tulee taatusti huikeita kääröjä. Väsy ja iltavillihän ovat epäilemättä juuri ne täydellisen paketoinnin viimeiset puuttuvat palaset.


11 kommenttia:

 1. Onpa ihania koristeita sun oksalla ja niin kaunis nurkkaus ♥ Huomasitko muuten, että Ikea oli jakanut tuon sun edellisen postauksen niiden facebook-sivuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Johanna. :)
   Oho, kiitti vinkistä, enpäs ollut huomannut!

   Poista
 2. Upea risu ja tosi kaunis työpiste! Nyt taas seinien maalausinto nostaa päätään kun näitä sun kuvia katselee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Heini. Hihii, joulunahan on aikaa ottaa tela esiin. Mun pitäis kans. Huh. Mut ei tällä kertaa tuota seinää varten.

   Poista
 3. Risu on just hyvä! Ei ollenkaan liian eleetön:)! Ja tuo himmeliprintti on ihan älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, niin on, Viivi. ;) Kiitti! Oon aivan ihastunut tuohon printtiin, jonka sain tuon lisäksi sekä musta- että harmaapohjaisena. Tulee varmaan pidettyä seinällä koko ensi vuosi. Eihän se nyt niin jouluinen ole... ;)

   Poista
 4. Kas. Kovin on minun silmää mielyttävä joulukoristus :)
  Samat sävelet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sama selkeä linja. :) Tiedä ovatko nuokin välipäivinä jo päälle liikaa (unohtuivat lähtiessä paikoilleen) mutta en huolehdi siitä vielä. Yksinkertaisen ihanaa joulua, muru!

   Poista
 5. Hei. Miten sait sen risun kiinni..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risu oli kiinni rautalangalla vanhassa verholaudan pidikkeessä. Nykyisessä kodissa ripustaisin varmaan valaisinkiskoon. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)