tiistai 9. joulukuuta 2014

Yhtä sinistä hetkeäTuntuu, kuin ulkona olisi tällä hetkellä pimeyden lisäksi vain sinistä.


Kuusi ikkunalla, musta tähti kaapin päällä, valopallot keittiössä ja kynttilät ruokapöydällä. Oho, täällähän on yllättävän jouluista. Lisäksi mulla on vielä suuret toiveet jouluoksani valmistumisesta siihen mennessä, kun lähden joulunviettoon Pohjanmaalle. Jää kyllä vain kotitontulle katseltavaksi, ellen tee jotain pikapuoliin. Mutta kun on ollut noita kiireitä. Vaihteeksi. Joulukortitkin odottavat, että joku ne kirjoittaisi. 

Huonekuuseen ripustin koristeiksi näyttävimmät korvakoruni. Osan koukuistaan, osan langalla. Ensimmäisessä kuvassa riippuu timantti korviksista, joita vähän fiksasin sopivammiksi taannoista blogigaalaa varten. Mustat kumipiiskat taas näkyvät paremmin viime postauksessa. 
Hih, yritä nyt tässä sitten ottaa kuvia, kun pyörii tuo yksi ihana niin tiiviisti kuvioissa. Nousi sohvalta kainosta pyynnöstä, mutta kun silmä vältti, kävi laskemassa iPadinsa pöydälle. Anna mun kaikki kestää ja vähemmän tarkaksi muuttua. :D


Iloa iltaanne!


P.S. Olen kunnostautunut päivittämään Instagramia aiempaa reippaammin. 
Oikein päivittäin, hyvänen aika. Käykäähän kurkkimassa sielläkin.6 kommenttia:

 1. Haaa- siellä siis vasta harjoitellaan blogimuijan parina elämistä ;)
  Joko kysytään joka kerta ennen ruokaa, että kuvataanko, vai saako jo syödä ;)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahaa, kiltisti tuo eilen odotti, että kahvista saatiin kuva. Ja viime viikolla rieskasta. Taitaa se jo osata varmistavan vilkaisun. ;)

   Poista
 2. Ihanaa,että ihanalla on siellä joku ihana.

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)