torstai 18. syyskuuta 2014

Sisustusbloggaajien kirppis ja muut lauantaimenot

Ei pysy blogi pienoinen elämän perässä, kun tapahtuu välillä niin paljon. Viime viikonloppuun sovitimme Habitaren lisäksi vaikka mitä, ja olisi varmaan aika niistä muistakin kertoa, jos meinaa. Nyt on vuorossa lauantai. Ihmeellinen päivä, jona heräsin vapaaehtoisesti seitsemän jälkeen ja menin nukkumaan puoli yksitoista. Villiä! Kameralla oli vapaapäivä, joten puhelin joutui töihin. Alla otoksia mun ja Koti Aurorassa -Johannan kuvavirrasta. Osa jo instattukin.
Sisustusbloggaajien kirpputorilla Pasilan vanhoilla veturitalleilla kannatti olla ajoissa. Tuossa näkymä ulkoa puolen tunnin kuluttua ovien aukeamisesta.


Saanko esitellä upean saaliini Parolan aseman pöydästä:
Kirppiksen ja myyjäisten jälkeen vierähti kaupungilla tovi jos toinenkin lemppariputiikeissa. Kurkkasimme myös sisään karkkikauppa Sweetheartiin. Kaunishan se oli tietysti kuin karkki. Selittelepä siellä olevasi namulakossa. Juu, eivät ymmärtäneet käsitettä. ;)


 Näimme niin ikään pahvisia henkareita ja sängyssä seisovan rouvan. Vai neitiköhän lie?


Lisää unelmapeilini kuvia tulevassa postauksessa aivan eri puolelta kaupunkia. Ihanuus loikkasi ketterästi joululahjalistalle, kun päädyin ostamaan Artekin liikkeestä toistaiseksi vain kassin. Oi voi kassiseni, en kyllä ole ihan varma, olenko asiasta samaa mieltä. ;)


Kun tuosta vielä ajelimme rautakauppaan marmorin kiilto silmissä, emme illalla enää jaksaneet kuin katsella ensimmäisen jakson We want morea. Neon 2, jee! Kun tytöt soittelivat puoli yksitoista kysyäkseen,  josko olisimme lähdössä rimpsalle, olimme jo sammuttaneet valot. :D Rankkaa tuo design-viikkoilu.


4 kommenttia:

 1. Hihihiiiiii :) Hymyilyttää tuo kassi. Viimeaikaisten keskustelujemme pohjalta :)))

  Ihanaa viikonloppua sulle ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Yksi melkein riittää... :D

   Iloa viikonloppuusi, höpö hulluvillasukkanainen! ♥

   Poista
 2. Kuvista päätellen oikein onnistunut reissu! Harmi, kun kaikki huvi ja ihanuus on täältä katsottuna niiiiiiiiiiin kovin kaukana..Mutta kivaa seurailla tapahtumia toisten blogeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä. :) Niinhän se menee, että täällä päin asuessaan melkeinpä tottuu siihen, että lähes joka juttuun pääsee halutessaan mukaan, ja muualla asuvat miettivät, että taas ne menee tonne ja tonne. Mulla ei todellakaan aina oo ollut tämä tilanne, mutta siksi nautinkin nyt joka hetkestä. Eihän voi tietää, mistä tulevaisuudessa itsensä löytää. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)