lauantai 6. syyskuuta 2014

Design Market, jee jee jee


Viikonloppu on ihmisen parasta aikaa. Vaikka sen alku pitäisikin viettää töissä. Iltapäivän hengailimme tyttöin kanssa Kaapelitehtaalla Design Market -tapahtumassa, joka on osa Helsinki Design Week -ohjelmistoa. Jee ja wau ja kaikkea ihanaa. Paitsi että huono hengittää.


Anteeksi huterat kuvat yllä. Oli vain puhelin mukana. Unohdin kameran lähtiessäni kukonlaulun aikaan töihin. Lauantaina hei, kamoon! Ei voi muistaa.

Päivän pisteet IKI-korun (timantit yllä) sekä Saanan ja Ollin symppiksille suunnittelijoille. Niitä ystävällisiä hymynaamoja olisi halunnut kannattaa yli oman tarpeen ja kukkaron. :)

Kaapelilta kipitimme rantaan. Olipa ihanaa vetää ilmaa sisään kunnolla tunkkaisen hallin jälkeen. Aurinko käräytti aamulla töissä etumuksen ja tässä taka... niskamuksen. ;)


 The ostokset:


 Nahasta tehty pääskynen Kenkäpaja Pihka, pussukka Saana ja Olli


 Näyttääkö teistäkin mun luona tällä hetkellä hiukan autiolta? ;)


Jos ette vielä menneet, menkää huomenna. Kaapelitehdas, Ruoholahti. Design Market. 
Kaikkee ihanaa. Jee ja wau.6 kommenttia:

 1. Nuo Iki-korut on kyllä hienoja! Hiukan käy kateeksi nuo aurinkokuvat kun itse sai heti design marketin jälkeen lähteä takaisin kotiin nukkumaan, että jaksoi tulla yöksi töihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, meikätytöllä oli kans lopulta yövuoro. ;) Nukkumaan olisi voinut mennä ihmisten ajoissakin.

   Poista
 2. Ihania koruja! Onneks mä oon kohta siellä, mä en kestä näitä sun ihania postauksia. Isännällekin näytin ja sanoin että kato nyt, Helsingissä on koko ajan jotain ihanaa happeninkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän täällä on. Varsinkin Design Weekin aikana. ;) Tuu nyt jo pian!

   Poista
 3. Ihana koru! Mä oon ihan tyytyväinen, että moni on käynyt tuolla ja kuvannut. Saan parhaat palat kotisohvalta ilman ahdistusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon ihan in love koruun. Voih, jos vain sen tapahtumien ihmisryntäyksen voisi jotenkin kesyttää ja ajoittaa järjestykseen. Olis sulle kivempi tulla mukaan. Tosin aina varmaan tyynelöit mieluummin viikonloppuisin. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)