sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ihanat Luona In + Saana ja OlliLattiaan voi rakastua. Tietenkin. 


Helsinki Design Weekin aikaan silmä jumittui niin moneen kauniiseen asiaan, että ähky alkaa vasta nyt laskea. Viikkoon en ole kirjoittanut mitään, kun on ollut tunne, ettei ole mitään sanottavaa. Niin paljon liikaa kaikkea. Tuota sisustusjutuista ja -toiveista täyttä päätä. Remppajuttuja, joita pitäisi. Ylimääräistä, jota myydä. Opiskelua ja töitä. Surun hyökkäyksiä. Flunssanpoikasta. Väsymystä. Ja se ärsyttävä tyyppi, joka otti ja käytti mun luottokorttia melkein kahdella tonnilla nettikaupoissa ympäri maailmaa. Että rikosilmoitustakin sitten. Jee.

Kehuin jo Habitaren yhteydessä Saanan ja Ollin osaston kauneutta. Entäs tämä Teurastamon pihalla nähty Lähimuoto-näyttelyn kontti, joka on toteutettu yhdessä Luona In -kalusteiden kanssa? Katselin ja katselin, kävelin pois ja palasin. Että voi olla kaunista, lautalattiasta alkaen. Nuo kalusteet olivat mulle uusia tuttavuuksia, ja rakastuminen tapahtui välittömästi. Laatikkosänky ja seinähyllyt. Ja olivatkos nuo toimistotarvikkeet Granitista? Mikäli näin on, tarvitsen juuri nyt ihan kohta uuden paperikorin. ;)

Yritän tänään hankkiutua vuoden viimeiselle brunssille Hernesaaren Birgittaan, jonka kausi päättyy tähän viikonloppuun. Täytyyhän tämän höntin viikon kurssi kääntää edes loppumetreillä positiiviseksi.


Kaunista sunnuntaita! :)

 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla susta, olenkin jo odotellut. Surua? Toivottavasti ei mitään vakavaa? Upean kuvan sait tuosta lattiasta ja oli ne toimistotarvikkeet granitista. Paperikori on makee. Nautinnollista brunssia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä! :) Joo, aina ei vain lähde. Mutta toivottavasti nyt taas. Tuli niin hyvä mieli, kun sai kirjoitettua. Tästä saa voimaa. :)

   Surut samat vanhat, ei uutta. Vain elämää on tosi hyvä itkukaveri. ;)

   Kiitti, brunssi ulkoilmassa maistuu taatusti. Kivaa päivää!

   Poista
 2. Voi vitsi miten upea lattia! Rakastuin minäkin :)
  Toivottavasti oli ihana brunssi, ilma oli ainakin ihan mieletön! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku taitava varmaan toteuttaisi tuollaisen lattian kotiinkin. Voih! :)

   Kiitos kysymästä, oli aivan upea brunssisää ja ruokakin maistui. Huomenna tuota kaunista päivää lisää blogissa.

   Poista
 3. No oh hoh hoooooooo. Mitäs sun luottokortilla oli osteltu?
  Voi jestas sentään mitä kaikkea voi käydä :(

  Mä en sitten päässyt Birgittaan toista kertaa. Mutta lauantaina ruksin mun to do listalta yhten. Kävin auringon paisteessa pullakahveilla Sinisen Huvilan kahvilassa. Done ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, pääsit säkin kivaan kahvilaan auringosta nauttimaan. :)

   Kerron ylihuomenna, mitä voro oli shoppaillut. Toiveena tässä saada rahansa takaisin, grr.

   Poista

Kiva saada postia. :)