tiistai 9. syyskuuta 2014

Jännäksi menee


Juu en. Tungen kaiken taas vängällä kylppäriin ja vaatehuoneeseen. Sullon lattiasta kattoon niin, etten enää itse sisälle mahdu. Kätevää.

Mun pitäisi pakata kodin kamat. Taas. Viimeksihän tässä kolme viikkoa sitten peitettiin koko residenssi lakanoilla. Kynnyksellä oli kotiin tullessa lappu. Huomenna ikkunaremontin osa kaksi räjäyttää taas joka paikan täyteen raksapölyä, ja ylihuomiseksi on naapurin mukaan luvassa jumalaton maalinhaju. Voi jee. Ettei nimittäin olisi perjantaina tulossa viikonloppuvieraita. Sorry Johanna, mun karmani selkeästi tilasi tämän. :D Mietin jo hetkisen hotellia, mutta tuskin huoneita näin Habitare-viikonloppuna on jäljellä, ainakaan budjettihintaisten päästä. Toivon siis hartaasti, että homma saadaan valmiiksi torstaina, ja ehdin siivota edes pahimmat pölyt ja tuulettaa perjantaina työpäivän ajan. 

Koska lähikuvia tippaakaan laajemmat otokset tuottavat tänään pelkkää hillitöntä hyrskynmyrskyä, tyydyn pikaisiin likiräpsyihin.


Mulla on uusi juliste. Toiveissa se on jo seinällä, mutta hieman vielä kestää. Vähän niin kuin tässä viime kuukausina olisi odoteltu jotain remonttia... Vuosi sitten tilatut, mustavalkoiset tyynynpäälliset sen sijaan pääsivät juuri ennen pölytys ykköstä paikoilleen. Hetken kuluttua ne menevät jo toistamiseen jätesäkkiin. Jipii.


Onneksi jotain uutta ja kivaa on näkynyt tänään ekaa kertaa blogin yläpalkissa, jos sitä on katsonut "oikeaa kautta". Ei sitten kuitenkaan aivan pelkäksi paniikkitaivasteluksi mene tämä ilta. :D
 
Täällä ollaan. Jee! Iloista iltaa plus tulevaa bloggaajakirppis- ja messuviikonloppua! Ennen sitä mä pakoilen remonttimiehiä ja siivoan vimmatusti. Lempipuuhiani? Aber natürlich...6 kommenttia:

 1. Eihän me ehditä paljon kämpillä olla kun suhataan meneen joten no problem.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotahan, jos perjantaina on kamala sotku ja maalinkäry... Elleivät ole valmiita huomenna, laitan sut pian heti saavuttuas mopinvarteen. ;)

   Poista
 2. Mä näin susta unta. Oltiin sun ja Lauran kanssa kylpylässä ja illastettiin eläkeläisporukan kanssa yhdessä. Ruokailupöytä oli kylpylän altaassa ja pöydän keskellä oli esitteitä greippipesuaineista ja vartalovoiteista.
  Meinasit lähteä yöllä kotiin junalla Lahden kautta,vaikka joku oli maksanut meille hotellihuoneet kylpylästä. Joit limevodkaa.

  Ei lisättävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, olipas huvittavaa. Voisi hyvin olla totta tuo kaikki. Ehkä se oli se mystinen limevodka, joka laittoi mut miettimään häipymistä kesken kaiken. :D Eläkeläiset ymmärrän, ja luonnollisesti pöydän uima-altaassa. Alles klar.

   Poista
 3. No voi rähmä. Tehän oisitte voineet mennä meille, kun ollaan itse maalla. Yrittäkää selvitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ajatuksesta. :) Onneksi sain siirrettyä pahimman osan remppaa tälle viikolle. Että nyt sitä vasta sitten istutaan maalinkäryssä hankkimassa päänsärkyä. Ikkunoitakaan ei saa tänään vielä avata, jipii. Ja tulin just salilta jalat ja kädet ja pää spagettina, joten en kyllä jaksa lähteä uloskaan evakkoon. Plääh.

   Poista

Kiva saada postia. :)