torstai 17. huhtikuuta 2014

Uudet valaistusjärjestelyt
Mun tuoreet valaistuskuvioni eivät ole ihan kaikin puolin uusia, mutta valaisimien paikkoja on sentään tomerasti vaihdettu. Sinä maalinheittelyiltana. Hyvältä vaikuttaa, eikä pimeä ole vaivannut, vaikkei tuo uusi Artek aivan mahdottomasti valaisekaan. Mutta on kaunis, ihan koko rahan edestä. ;)

Aivot narikassa ja lappu hukassa... Jo on kuulkaa rattoisaa pitää seitsemän hyvin pääsiäispitoista oppituntia väsyvilleille lomanaloittajille ja hypätä siitä suoraan junaan viideksi ja puoleksi tunniksi. Jei. Kuunnellessani täydessä vaunussa kanssamatkustajan lasten kinaamista pyörittelen mielessä englantilaista pääsiäispullareseptiä (hot cross buns) ja mietin, syövätköhän ne toiset lapset Pohjanmaalla sellaisia millään kehuilla kuorrutettuna. Joulukakuista tuttuja, makeita hedelmänpaloja seassa. Sukaatit jätin jo suosiolla ostoslistalta. Mutta yritettäköön kumminkin hippunen pirteää kulttuurikasvatusta. Tai jotain. Kai mä kuitenkin teen kolmesta neljäsosasta voi-sokerisilmäistä peruspullaa. Pitää käyttää äidin jauhot loppuun. Ei niistä kukaan muu enää leivo. Ehkä äidyn sämpyläpuuhiinkin, kun unohdin sanoa isälle, että ostaisi niitä pakastekarjalanpiirakoita jollekin iltapalalle... Mitä ihmettä, kuka se tässä jauhaa huushollaamisesta? Jo on aikoihin eletty. ;D 

Valaisimistahan mun piti puhumani. Tjoo tota. Hienot ovat. Ja hyvin sopivat paikoilleen. 
I rest my case. Ei tästä päästä tähän aikaan enää kummempaa lähde.

Frohe Ostern! :)


14 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis Artekki ja sopii hyvin tuohon paikalleen. Frohe Ostern myös sinne :)

  VastaaPoista
 2. Missäs päin Pohojammaata soot? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuleppa ko Kannus. Vähä pohojosempahan teiltä varmaan. :D

   Poista
 3. Ei kuulosta ihan kevyelle päivälle… Onneksi saa muutaman päivän levätä. Ensi viikkoon uusin voimin. Tuo Artekin lamppu on kyllä NIIN ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnialla selvittiin, kiitos loppumatkan seuran ja junan oudon kuohujuomatarjouksen. ;) Kiitos Jaana, kyllä ensi viikko menee varmasti paremmin - kunnolla ladatuilla akuilla.

   Poista
 4. Ihania valaisimia ja muutenkin super-kaunis koti! Tykkään!

  Onneksi siitä maalinheittelystä on seurannut jotain hyvääkin. Meille molemmille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjukka. ♥ Joo, maalinheittelyllä on todellakin puolensa. ;)

   Poista
 5. Ihana Artekki, ja kuule, ku tuut kannukseen, ois ihana tavata joskus, mä täällä kokkola-kannus välillä kälviän ruotsalossa asustelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Itse asiassa tässä just istuskelen varmaan 30 kilometrin päässä susta. ;) Tää on nyt tämmöinen pikavisiitti, mutta tuun kesäkuun alussa uudelleen. Silloin varmaan Kokkolan kautta niin, että voisi kahvitella vaikka siellä. Olis tosi kiva nähdä. :) Hyvää pääsiäistä!

   Poista
  2. Hienolta kuulostaa. Laitappa sähköpostia vaikka hyvissä ajoin niin vaihdetaan puhelinnumeroita.

   Poista

Kiva saada postia. :)