torstai 10. huhtikuuta 2014

Kätevän emännän maalipesuniksi
Mene liian myöhään illalla into piukassa kaapille hakemaan nauloja, vasaraa ja ruuvaria. Nyt ne valaisimet kattoon, niin ku olis jo! Sano hups ja perkele, kun musta, kerran avattu maalipurkki kopsahtaa kaapin uumenista valkealle lattialle ja sisältö alkaa levitä uhkaavasti kuin öljyvuoto tankkerista. Hae kuitenkin kunnon bloggarina heti purkin kääntämisen ja ensimmäisen käsienpesun jälkeen kamera. ;D Suorita ensiapu maripaitaräteillä ja viimeistele vimmattu kuuraus ihmesienellä.
Olohuonetta valaisevat nyt Granitin pihajuhlavalot, ja keittiössä loistaa uusi messinkimuru

Hyvää yötä!


12 kommenttia:

 1. Voi kääk! Ihan hengästyin tätä lukiessa, huh. Onneksi musta läks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jo ehti hirvittää itseäkin, mutta ei siitä jäänyt kuin yllätyksiä lattianrakosiin. Sinne syvälle.

   Poista
 2. Apua! Olis täältäkin tullut muutama voimasana vaikken niitä käytäkkään. Hassua muuten mikä ero on ihan jo kirosanoissakin; sen v-alkuisen voi lipsauttaa ja sanoa ihan tarkoituksella eikä se silti ole kovin kummoinen. Mutta appajee kun käyttää sanaa Prkle, siinä on jotain alkukantaista voimaa ja pohjalaista juroutta, se on sana jota käytetään harvoin ja tarpeeseen. Ihan mielettömän hieno kirosana, juuri niin voimallinen kuin kirosanan kuuluukin olla.

  Ps. Ihanat noi Granitin valot, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, harvoin kun käyttää, perkeleessä on voimaa. Oli pakko päästää tällä kertaa ihan blogiinkin saakka, sen verran säikähdin. :)

   Joo, ne valot on ihanat, tuo leveä kumiketju on huippu. Ei mikään rimpula.

   Poista
 3. Siis apua! Lähtikö se lattia puhtaaksi?

  Mä olisin varmaan sanonut vähän useamman perkeleen, enkä onnistuisi kirjoittamaan tapahtuneesta näin kepeään tyyliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi selvisin säikähdyksellä. Puhtaaksi lähti. Kalkkimaali on vesiohenteista, eikä tarttenu käyttää edes pesuainetta ennen ihmesientä, jossa sitten tietty on tökötti poikineen siellä jossain uumenissa. Tää asiasta kepeästi kirjoittaminen on parasta terapiaa järkytyksen jälkeen. ;)

   Nähdään huomenna. :)

   Poista
 4. Oho...kiitos nikseistä...itsellä varmasti olisi päässyt itku, jos maali olisi levinnyt juuri maalatulle lattiallemme..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, teidän lattia onkin niin uusi ja ihana! Meinasi se poru päästä täälläkin, mutta paniikki jyräsi sen yli, ja oli vain pakko toimia ennen kuin ajatteli mitään kauhuskenaarioita. Jai hei, mun lattia on maalauksen tarpeessa anyway. :)

   Poista
 5. O-ou, hyvä että lähti puhtaaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Olis täällä eri ääni kellossa, jos ei olis lähtenyt. ;)

   Poista
 6. Onneksi ei tarvinnut enempää päästellä voimasanoja, kun lähti noinkin helposti puhtaaksi! Arvostan kyllä ajatuksenjuoksua kamerankäytöstä!! ;D Itse olisin saattanut muutaman ärräpään päästellä ja unohtanut kameran...

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)