keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ostamista vältellessä


 


Jälleen kerran Stockmannin Hullujen Päivien kuvasto oli parillakymmenellä korvalla ekan luennan jälkeen. Kaikkeahan sitä ihminen niin ku tarttee, ja kun paikalle pääsee, tarvitsee jotenkin vielä pikkuisen lisää. Onneksi selasin mainoksen vielä uudelleen, eikä lopulta tarvinnutkaan mennä tänään. Eikä tarvitse huomenna. Ehkä haen perjantaina yhden jutun. Mitä mitä, onko tämä nyt niitä tilanteita? Sitä kuuluisaa fiksua toimintaa? ;)

Pari vuotta sitten eräs ihana, viisas nuorimies löi mua halolla päähän sanomalla "älä mene ollenkaan". Olin niin hämmästynyt, etten mennyt.

Tänään päätin tavaran hankkimisen sijaan katsella sitä, mitä mulla tässä ympärillä jo on. Siis armoton sotku, joka on kasvattanut itseään kilpaa menneen viikon kiireen kanssa. Töissä on hurja hoppu, ja samaan aikaan sosiaalinen elämä innostuu kevätauringosta. On herttaisia vauvoja, päivällisvieraita, kutsuja illallisille, kaiken maailman yöjuoksuja ja siihen päälle vielä pariin otteeseen sivistynyttä synttärijuhlintaa. Oikein useampaa museota, ruokaravintolaa ja sitä rataa  - eihän tässä suinkaan nuortumassa olla. ;) Kotona kaikki aloitettu jää puolitiehen, ja sekasorron keskellä hurjat kirpparitavarasäkit huutavat pääsyä pöydälle. Jotenkin halu mennä kauppaan laimenee. 

Toki olisin ehkä voinut tänään siivotakin, mutta kameran kanssa leikkiminen on niin kovin paljon hauskempaa, että tuli valituksi. Vallan fiksua toimintaa. Kodinhengetär is my middle name.

Tässä siis koti tänään - sattuneesta syystä vain lähikuvissa. ;)
Odotan kirsikanoksien avaavan kauniit kukkasensa minä hetkenä hyvänsä. Jännää!


Petaamattoman sängyn tyynyt ovat "isännän puolella". Lamppuketju taas on ihan juuri ja justiinsa vaihtamassa huonetta, kuten näemme. Just.
Sukanvarsi edistyy sellaista vauhtia, että heikompaa hirvittää.


Asetelmat hyllyillä ovat just eikä melekeen. Näiden kippojen edessä komeileva porrastikas vältti ovelasti kameran.
Yrtit kukoistavat kauniisti kellertäen.
Eilisen markettilöytö: wasabijauhe. Just add water.
Synttärikukat itselle. Hoidettu niin suurella rakkaudella, että ovat jo hipsimässä ulko-ovea kohti.
Päivälliseksi hujahti pikasushia reseptillä kärsivällisyys nolla. Eipä haitannut nälkäistä, mutta hyvä, ettei tullut kutsuttua ruokavieraita. Luonnollisesti kupu oli täysi jo kuvanottovaiheessa, kiitos kaiken välinärppimisen.


Loppuun vielä synttäri-ilmapallo. Koska olen laiska, ja siksi sen arvoinen. :D


Terveisin ahkeruuden perikuva, aikaansaavuuden mestari Silja
a.k.a. nimim. Ehkä huomenna

14 kommenttia:

 1. ihanan näköistä sushia ja kivoja kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli lopulta ihan kivannäköisiä rullia, vaikka ei olis uskonut vielä leikkausvaiheessakaan. ;) Kiitos, mulla on kuvakulmaharjoitukset menossa. :)

   Poista
 2. Namiiiii mitkä kuvat ja mitkä sushit. Hei terveisiä vaan sinne kodinhegettärelle. Mä pyyhin just pahimmat aamuauringon paljastamat pölyt tuosta nurkasta talouspaperilla. Että silleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olin jo tosi tyytyväinen susheihini. Lähinnä siihen, että tuli kiireestä huolimatta tehtyä, ja siihen, että jäi muutama herkku aamupalaksikin. ;)

   Oi, mikä ahkeraliisa se siellä, pyyhkii pölyjä sentään jotenkin! Kumarrus! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti, mä harjoittelen innolla kuvaamista, vaikka heitänkin toistaiseksi piutpaut teorialle ja turhalle tarkkuudelle. ;)

   Poista
 4. Aivan superhieno kello!!<3 Itse odottelen myös kirsikankukkien avautumista, ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mäkin oon aivan rakastunut tuohon House Doctorin kelloon. Se on kyllä oikeasti messinginsävyinen, hups. :)

   Mä alan täällä töihin hukkuessani odotella jo kesälomaa, mutta tulkoot ihanat kukat ensin.

   Poista
 5. Kirsikankukat on niin kauniita! <3 Ja nupuillaan olevat oksat myös. On niin kiva ja jännä odottaa kukkien avautumista. Mullakin on maljakossa kirsikanoksia. Muutama kukkanen on jo auennut, ja tämän päivän aikana on näköjään tullut muutama lisää - jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minnekähän mun kommentti sulle on kadonnut? Muistan sen aikanaan kirjoittaneeni. No, toivottavasti sulla aukesi enemmän kukkia kuin mun oksissa. :) Hyvää kesäloman jatkoa!

   Poista
 6. Hei! Mistä olet ostanut tuon lamppuketjun? Sellainen olisi nyt hakusessa 😊

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)