tiistai 15. huhtikuuta 2014

Mun värit
Mustavalkoinen nainen?


Värejä pelkäämättömät pikkuihmiset ovat huomauttaneet mulle töissä useaan otteeseen vuosien varrella talviajan mustanpuhuvasta vaatetuksestani. Karmein kommentti oli, että vaatteideni värin vuoksi tulen masentumaan ja kuolemaan nuorena. Tirsk. Toisaalta taas olen päivän puheenaihe, jos päälläni nähdään jotain värikästä. Viime kevään hauskin hetki tähän liittyen oli se, kun oppilas tuli luokkaan ja totesi kaverilleen: "Jaa, meillä on sijainen." No, olihan mulla mintunvihreä paita ja tukka ponnarilla. :D

Mulla on ollut sisustuksessa musta kausi, valkea kausi, sini-keltainen kausi (ääk!), kirsikkapuukausi (au!) ja kotikotona asuessa bändijulistekausi, eli mitä värikkäämpi, sen parempi. ;) Nykyään... No, oottehan te mun kodin nähneet. Koti-tägin alta löytyy kuvia, jos on toistaiseksi onnettomasti missannut mun majan. Vaikka asunto on pääsävyiltään valkea-harmaa-musta, pikkuesineet ja käyttötavarat saavat luvalla tuoda näkökenttään kirkkaita ja pastelleja pilkkuja sekä metallin ja kirkkaan lasin luonnollista loistetta. Töissä räikeydeltä ei voi välttyä, kiitos jo ihan arkkitehdin. Senkin vuoksi peruslinjojen rauhallisuus kotona on mielestäni hyvä juttu. Tässä on vähän samaa kuin siinä, ettei meluisan päivän jälkeen välttämättä illalla jaksa kuunnella musiikkia.

Tässä kuvia parin viime viikon ajalta. Kotoa ja menoista, omaan silmään kauniina näyttäytyvistä jutuista. Nämä yksityiskohdat kuvaavat makuani aika lailla. Oon kyllä tällä kertaa siivonnutkin :D, mutta silti nyt pieniä juttuja huonekuvien sijaan. Kiitos haasteesta, Laura!


Mustaa, vaaleaa puuta, messinkiä, valkeaa, ja kevään piristys, kylmä nuderoosa.
Lasi. Mieluiten kirkas tai hieman vihertävä. 
Ja vihreät yrtit sekä kukkien varret. Mun kirsikanoksat kukkivat, voi sydän!
Bussipysäkillä
Värikästä (ja hyvin terveellistä + ravitsevaa) sunnuntairuokaa. Hmmköh.


Ne niin tiesivät noilla markkinoilla, mikä mua miellyttää. ;)
Insta-kuva ekasta paketistani kaverin Varpu-vauvalle.
Että mitäs siihen sanotte? ;) Näkisivätpä mua parjanneet oppilaat tämän! Tai siis eivätpä näkisi!! Toivon kihtimet ristissä, ettei kukaan niistä kullannupuista koskaan eksy tälle sivulle. :D

Kenellä on vielä Minun värini -haaste ottamatta vastaan? Jaana? littleB? Olisipa mielenkiintoista lukea myös Mustavalkeaa-blogin kirjoittajan ajatukset aiheesta. Kuka vielä? Kättä reippaasti ylös vain, ja linkkaamaan tämän postauksen alle oma teksti. Hyvä hyvä, go-go! :) 


P.S. Tervetuloa osallistumaan blogin 1-vuotissynttäriarvontaan, jossa voi voittaa lahjakortin Finnish Design Shopiin.


6 kommenttia:

 1. Mä vaadin kuvia niistä sun menneistä kausista :D

  Tietkö mulle ei ole tullut mieleenkään, että sä olisit mustavalkoinen. Vaikka totta joo mitä sanot vaatetuksesta (tuntuu tutulle mustakin ;)) ja totta sekin, että paljon on mustaa, vaaleaa ja harmaata. Sun kotona on kuitenkin niin paljon sävyjä, että tunnelma on pehmeä ja lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Jotenkin mulla on aina ollut vuokra-asunnoissa jokin hallitseva, ärsyttävä tekijä (esim. kirsikkalattia), joka on vaatinut viemään muuta sisustusta äärisuuntiin, vaikkapa tuohon täysvalkeaan. Mutta ei sellainen ole onnistunut oikeasti koskaan. Pitääpä kaivaa vanhoja kuvia esiin. Hahaa, Pohjanmaalle mukaan varakopio-cd:t ja siitä kovalevylle. Kyllä! Kiitos ideasta!

   Poista
 2. Mustavalkoinen on niin kaunista. Ja siinä pieni väripläjäys, ei se muuta vaadi.

  Kiitos haasteesta. Toteutan sen kyllä… vaatii vain hetken aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! :)

   Take your time, maltan odottaa. Sainhan itsekin haasteen Lauralta 6.3. tai jotain... ;)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta :) Löysin eilen sattumalta tänne (ennen ku laitoit mulle kommenttia) ja samalla hoksasin että täällähän olikin haastetta ;) Kiva blogi sulla, ja kiva kirjotustyyli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska sattuma. :) Itse löysin sun blogin joskus syksyllä, mutta hukkasin sen, kun en tajunnut heti klikata itseäni lukijaksi. Meni kauan, ennen kuin löysin sinne uudelleen. Yritin googlata kaikki valkomustat, mutta ei meinannut millään löytyä. ;)

   Kiitos sanoistasi, ja tervetuloa lukemaan!

   Poista

Kiva saada postia. :)