tiistai 22. huhtikuuta 2014

Arjen kuvahaaste 5/5: Mahtuu!Terve taas arjesta. Työpäivän jälkeen kävin asioilla ja naapurin kanssa lenkillä. Illan palikkatestinä oli mahduttaa RK // DESIGNin Cross-printti kehykseensä. Reteästi vain saksilla menemään, kun ei ollut leikkuria eikä kärsivällisyyttä. ;) Mutta hyvä tuli. Huh.

Viimeinen haastamani tyyppi on kuka vain, joka jutun itselleen sopivaksi kokee. Kerro siis arjestasi viiden päivän ajan kuvin ja sanoin. Mun mielestä voi hyvin olla vähän juhlaakin mukana, jos sattuu kohdalle. :) 

Arvontaan voi osallistua sunnuntai-iltaan saakka. Jee!

Iloista viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Hah, mä kävin jo kurkkimassa että millon se vika arki sulta tulee;) Mä koitan huomenna jotain täältä räkärättivuoren keskeltä... Ja hieno uus printti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu niin yliaktiivinen bloggaaja viimeisen viikon ajan, että huh! Meinasi juu venähtää hieman myöhäiseksi näin viimeisenä päivänä. Taisi selvästi olla eka oikea arkipäivä tänään. ;)

   Paranemisia! <3

   Poista
 2. Jee sä teit sen, vastasit joka päivä kiireistä huolimatta ♥
  Ja hei… siitä lenkistä oon vähän kateellinen kyllä. Täällä ei oo käyty ja painitaan huonon omatunnon kanssa. Vähemmällä vaivalla varmaan pääsisi, kun vetäisi lenkkarit jalkaa ja menisi ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ylitin itseni ja varmaan lukijatkin. :D Enää ei postauslinkitkään näy Facessa henkilökohtaisella seinällä - niitä on kai tullut liikaa lähipäivinä.

   Mun puhelimessa on joka päivälle lenkkimuistutus. Kun on sitä huonoa omaatuntoa podettu täälläkin... ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös! Oon ihaillut tuota koko talven, ja monet kerrat päättänyt jättää hankkimatta. Mut ei onnistunut. Jee!

   Poista

Kiva saada postia. :)