maanantai 8. kesäkuuta 2015

Voihan rakkaus ja yllätys

Ensimmäisen lomaviikkoni päätteeksi pyrähdimme pitkäksi viikonlopuksi Tallinnaan. Vaikkei sää vielä aivan kesästä käy, voi silti ottaa mukaansa kesäisen räväkän käsilaukun ja kietaista ranteeseensa sävyyn sopivan Hipaneman. Heti tuntuu aurinkoisemmalta. Enkä kyllä mitään pitkiä housuja ottanut mukaan. Se on kuulkaa mielentila. ;)

Kuten tavallista Tallinnassa, silmäni kiinnittyi erityisesti rähjäromantiikkaan, tehdasmaiseen miljööseen ja muutenkin kauniisiin, vanhoihin rakennuksiin. Koska olimme ensimmäisellä yhteisellä Tallinnan-reissullamme, esittelimme toisillemme kivoja paikkoja, joissa olimme joskus käyneet. Minä siis tietysti raahasin toisen muun muassa Nu Nordikiin ja Telliskivi Loomelinnak -kierrokselle. Ravintoloista esittelin seuraavat tutut lempparini: V, Sfäär, Must Puudel ja F-Hoone. Aiemmista blogiin dokumentoiduista Tallinnan-reissuistani voitte lukea täältä, täältä, täältä ja täältä. Olipas muuten tämänhetkseen verrattuna tosi erilainen olotila noilla viime vuoden reissuilla. Elämä ja sen ihmeelliset yllätykset...
Must Puudel hurmaavine sisäpihan puutarhoineenSfäär


Vaikkei aurinko juuri paistanutkaan, ja välillä tuuli meinasi viedä tukan lisäksi järjen, matkan tarkoitus täyttyi. Sai viettää hetkisen poissa, paikassa, jossa ei tarvitse miettiä juuri nyt kotona pinnalla olevia asioita. Sai käveleskellä käsi kädessä ja istahdella kahville tai lasilliselle silloin kun siltä tuntui. Olla ihanan lähellä koko ajan. Höpsötellä ja naureskella. Puhua vakavia pilke silmäkulmassa. Luvata olla yhdessä aina.

Ettei aivan pelkiksi itsemmekin yllättäneiksi, höttöromanttisiksi kihlauutisiksi menisi, kova totuus on, että ostin itselleni myös tosi kivoja tuliaisia. ;) Niistä ensi kerralla. Joka toivottavasti on hyvin pian, eikä tähän viime aikojen tyyliin, köh, ensi viikolla.26 kommenttia:

 1. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Maru! :) Jäi (taas) museot kuvaamatta. ;)

   Poista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana tuo käsilaukku! I h a n a !

  Ja pst. Onnea kihlautumisen johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vinopino, molemmista. :) Toiveikkaana muistelen, että tuo Tiger of Swedenin laukku olisi tänä vuonna upea sähkönsininen. Himottaa, on meinaan tosi kätevä malli.

   Poista
 5. Onnea kihlauksen johdosta teille kahdelle <3

  VastaaPoista
 6. Onnea kihlauksesta! Kauniita kuvia. Näitä katsellessa tekee mieli Tallinnaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini!
   Onneksi Tallinna on (ainakin täältä pk-seudulta) aika helposti saavutettavissa. Pari kertaa vuodessa on pakko päästä. :)

   Poista
 7. Voi että, ihana postaus. <3 Niin miljöökuvien kuin ihanien uutistenkin vuoksi. Paljon onnea kihlautumisesta! <3 Rakkautenne huokuu tännekin puolelle ruutua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Kristiina. <3 Tällä hetkellä on aika helppoo olla onnellinen. :) Ja ottaa huuruissa kasapäin tunnelma- ja miljööräpsyjä. ;)

   Poista
 8. Onnea! Hassua, miten Tallinna on ihan oma maailmansa ja silti ihan tuossa lahden takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä, aina jaksan ihmetellä samaa. Onneksi meillä on noin hieno paikka lähireissailuun.

   Poista
 9. Voi onnea!! Niin ❤️❤️❤️ teidän puolesta! Pus.

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)