perjantai 26. kesäkuuta 2015

Maistiainen Asuntomessuilta

Vantaan Asuntomessut lähestyvät. Viime vuonna en käynyt Jyväskylän messuilla, mutta otan vahingon takaisin tänä vuonna oikein kunnolla - kävin tällä viikolla jo tutustumassa yhteen taloon ennakkoon. Planiatalo ja HTH-Keittiöt tarjosivat tiistaina tilaisuuden kurkistaa messukohteeseensa Vantaan Kivistössä. Paikalle oli hieman haasteellista löytää, koska osoitekylttejä ei vielä alueella ole, ja matkantekoa hidastivat myös myöhäiseen iltaan saakka työtä puskevat rakentajat, kuorma-autot, traktorit, nosturit ja ties mitkä raksakoneet. Messut alkavat parin viikon kuluttua, ja tekemistä näytti olevan vielä reilusti tontilla kuin tontilla. Planiatalon kohde vaikutti kyllä yllättävän valmiilta. 

Plania Amandan on piirtänyt Eero Korhonen, ja sisustuksen on suunnitellut Riia Rauhala. Riia oli paikalla kertomassa sisustusratkaisuistaan, joita oli ohjannut luonto. Talossa on esimerkiksi paljon eläväisiä seinäpintoja, joita ihailin innolla. Varsinkin tuo alla oleva Wall+ -yrityksen uutuus, luonnonkuitukomposiitista valmistettu hiilenmusta seinä, sai useammankin huokailemaan. Ainakin tämä mustavalkoisesta kiksejä saava bloggari oli palasina. Talon keittiösuunnitelmasta vastaa Mia Rautomäki HTH-Keittiöiltä. Kaunista ja toimivalta vaikuttavaa keittiötä en juuri uskaltanut lähemmin tutkia, oma keittiömme kun saapuu ensi viikolla, eikä muutoksia saa enää suuriin linjoihin tehtyä. Silmät kiinni siis keittiön ohi tällä kertaa. ;)
Mustan seinän lisäksi nämä nahkavetimet niin kodinhoitohuoneessa kuin makuuhuoneessakin olivat mun suosikkiyksityiskohtiani talossa. Mustaa nahkaa täytyy kyllä ehdottomasti saada kotiinkin vaatekaappirivistömme piristäjäksi.


Kohotimme lasit kuohuvaa ja kuulimme sekä talo- että keittiöfirman edustajia. Keittiömestari Topi Keskisarja Treffi Pub & Bistrosta oli valmistanut pöydän täyteen pieniä herkkupaloja.
Talokierroksen jälkeen bloggarit löysivät tiensä terassille (talon paras paikka?), ja kaikki pääsivät kertomaan, keitä ovat ja mistä tulevat. Mukana olivat tyylikkäät ja nauravaiset naiset blogeista Design Wash, Kuistin kautta, Kuulasta ja kepeää, Call It Home ja White Featherdream. Ja tietenkin meidät paikalle kutsunut ihana Sanna Sisustus COCO -blogista. Unohdinko jonkun? Mitä huippupersoonia te naiset olette! :)


Yhtäkkiä mulle tuli joulu.
Kyllä oli suu korvissa, kun avasin keittiösuunnittelijani Sannan mulle tuoman paketin. Ensimmäinen ja paras pala meidän uutta keittiötä: Tapwellin messinkihana! Tämä on rakkautta. 

Kiitokset tästä messumaistiaisesta järjestäjille! Oli tosi kiva ilta. Vaahtosin mua hakemaan tulleelle miehelle kotimatkalla talon yksityiskohtien ja uuden hanamme lisäksi eritoten kivoista bloggareista, joita olin tavannut. Täytyy jälleen kerran toistaa, mikä tässä harrastuksessa on parasta. Upeat tyypit, joihin törmää. Osasta tulee jopa ystäviä. Huippua.

Remontti alkaa maanantaina. Pitäkää peukkuja! Tulossa on viikon sisällä kuvia keittiöstämme ennen muutosta, ja tietysti jonkinlaista suuntaa siitä, mitä tulee tapahtumaan. Ehkä jopa muutama kuva keskeltä kaaostakin. Pysykäähän mukana. :) Hyvää viikonloppua!35 kommenttia:

 1. Oli kiva tavata ja sun hana, ah niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Toivottavasti törmätään toistekin. :)

   Poista
 2. Oi, wall+ seinä näyttää kyllä upealta! Ja messinkihana ♥ U P E A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se seinä on kyllä yksi suuri timantti tuossa talossa. :) Ja hana, käyn edelleen kurkkimassa sitä vähän väliä. ;)

   Poista
 3. Ooooh mikä hana! <3 <3 Mun unelmien keittiössä on tollanen kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tiia, tuskin uskon, että mulla on tuollainen kohta ihan arkikäytössä. Näyttää jotenkin kuninkaalliselta. :D

   Poista
 4. Tuollainen hana on omissakin haaveissa sitten siinä aeuraavassa kodissa :), IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, messinkimuruseni tuolla keittiön nurkassa kiittää kainosti hymyillen. On se kyllä upea! ♥ Tuskin maltan odottaa, että näen sen paikoillaan.

   Poista
 5. Oli kyllä tosi kiva tavata! :) Mä jo niin odotan, mitä tuleman pitää teidän keittiössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli! :) Toivottavasti homma menee suunnitelmien mukaan ja mulla on pian kivaa näytettävää.

   Poista
 6. Ooh, mikä hana! Upea! Ja minä myös odotan sen keittiön näkemistä. Meidän edellisessä kodissa oli HTH-keittiö, ja RAKASTIN sitä. Tämä nykyinen taas... Oh well, pitäisi suurentaa ikkunaa ja siirtää vesipistettä, ei ihan pikkuhomma. Ehkä Fifin rippijuhliin mennessä. :D
  T. m-a (sorry en jaksanut kirjautua puhelimen kautta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, kun saadaan homma valmiiksi, tuutte kattomaan. :) Ja kun vihdoin seinäkin, niin sitten vasta bileet järkätään! En tajua, miten tää keittiöjuttu on niin tunteisiin käyvä meille naisille. Tuo toinen selviäisi millaisessa kyökissä tahansa, mutta itse ei vain kerta kaikkiaan pysty, jos on kyseessä oma koti. Hih, Fifin rippijuhlia odotellessa. :D

   Poista
 7. Oli oikein kiva tavata! Ja hauska nähdä kun sait kauniin hanan. :) Tykkäsin myös talosta ja keittiöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niin oli. Hih, olin Sannan ottamista kuvista päätellen oikea näky ja nähtävyys, kun avasin pakettia. Kunnon lapsi jouluna -näytelmä. ;)

   Poista
 8. Kuulostaa olleen kiva rundi messutalossa. Ja hana on I H A N A <3

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tosi kiva oli päästä tuonne. Messuilla sitten lisää. Hih, ei taida olla pelkästään mun ihastus tuo messinki... Hana on <3. Iloista viikonvaihdetta teille!

   Poista
 9. Oli kyllä tosi kiva tavata! :) Tsemppiä remonttiin! Teidän keittiöstä tulee kyllä varmasti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli. :) Kiitos Heidi, tsemppiä todella tarvitaan näissä hommissa, kuten tiedätkin. :) Mutta eiköhän odotus ja tsemppaus meidän tapauksessa palkita aika pian. Hih, en tiedä, miten te talon rakentajat ette pakahdu siihen pitkään jännitykseen ja odotukseen ja sekoa täysin. <3 Mulla tämmöinen pikkuinen projektikin meinaa viedä hermot ja kynnet. Enkä edes likaa itse käsiäni remontissa. ;)

   Poista
 10. Todella upea hana! <3 Tuollaisesta itsekin olen jo tovin haaveillut ja etenkin ruotsalaisista sisustuslehdistä kuolannut… :p Kiva nähdä sitten kuvia teidän uudesta keittiöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, Gia. :) Voi että, reilun viikon kuluttua on sitten oikeasti jotain näytettävää. En osaa kuvitella lopputulosta, vaikka itse olen se, joka muutokset on määrännyt visionsa mukaan tehtäviksi. Jännittää! :)

   Poista
 11. Oih, mikä hana ♥ Mä tuun kattoon sitä livenä viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuu! ♥ Silloin se on toivon mukaan jo paikoillaankin.

   Poista
 12. Oi teillä on kyllä ollut mahtava tutustumisreissu <3 ja oi minkä hanan Sanna on sinulle tuonut!!! Todella hieno <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä oli. :) Ja Sanna on ihan paras joulupukki! :D

   Poista
 13. Olisipa ollut mahtavaa päästä mukaan, mutta kalenteri vaan oli liian täynnä. Huikea hana - ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi. Onneksi näitä kivoja tilaisuuksia varmasti tulee lisää. :)
   Kohta, ihan kohta tuo hana on paikoillaan. Pitääköhän odottaa ensi viikkoon, miettii täällä yksi kärsimätön.

   Poista
 14. Mua harmittaa, etten ehtinyt mukaan :( Näyttää kivalle !

  Ihana sinä ihanan hanasi kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tulee toisia kertoja. :)

   Niin kuin lapsi jouluna, that's me! :D

   Poista
 15. Ihana musta seinä! Millä aineella se on käsitelty?

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)