lauantai 13. kesäkuuta 2015

Alekoodi: Korona-valaisin


Onpas ollut hieno kesäpäivä. Mä vietin sen kirpputorilla myymässä. Äsken tuli illallisen lomassa hieman niiskutettua, kun Sofia ja Carl Philip olivat niin ihanan hymyilevä ja onnellisen näköinen pari. Heti on tunne enemmän mukana, kun morsian on se ulkopuolelta kuninkaalliseen sukuun tuleva.

Sää on edelleen niin lämmin, että harkitsemme lähtevämme erästä kotimme asukasta kiinnostavan jalkapallopelin jälkeen vielä käväisemään Munkkiniemen rannassa terassilla ilta-aurinkoa jahtaamassa. Katsotaan, miten käy.

Mutta oli mulla asiaakin. Sain nimittäin teille lukijoille alekoodin uuden Korona Light -valaisimen hankkimiseen.
Kerroin uudesta, Harri Koskisen Valoartelle suunnittelemasta Korona Light -valaisinsarjasta täällä. Nyt voitte tilata minkä tahansa version tästä monipuolisesta, muunneltavasta valaisimesta 20 % alennuksella Valoarten verkkokaupasta. Alennus on voimassa kesäkuun loppuun asti kampanjakoodilla mintunmustaa.

Mua itseäni houkuttelee näistä kaunokaisista eniten tuo sinirenkainen pöytävalaisin. Selvästi astetta vakavampi sinivillitys menossa. Mitäs tykkäätte Koronasta, ja mikä malli ja väri ovat suosikkejanne?

Kivaa viikonloppua! Nyt mulla on kyllä viikon vouhkaamisen ja järjestelyn jälkeen lupa viettää juuri niin rento ilta kuin huvittaa. Mikä siis melko varmasti tarkoittaa, että nukahdan about tunnin sisään. ;)


Yhteistyössä: Valoarte


4 kommenttia:

 1. Ohhoh, sininen vetoaa tännekin yllättäen! Kaiken kaikkiaan ihana ja ajaton valaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, musta tuntuu, että oon muuttumassa värien suhteen hieman liiankin isänmaalliseksi. :D No, Ikean kassi ei edelleenkään hivele silmää, onneksi, mutta kyllä tuo sähkönsininen ja siitä vielä hieman tummempaan menevä sävy ovat nyt vähän liiankin rok mun kirjoissa. Mitä tehdä, auttakkee. ;)

   Poista
 2. Onpa kaunis valaisin! http://timanttiablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Anu. Onnea teidän keittiösuunnitteluun! Meillä uusi keittiö on parin viikon päässä. Jännittää. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)