lauantai 8. maaliskuuta 2014

DIY yskänpuuskien välissä




Terveisiä peruuntuneisiin viikonloppusuunnitelmiin syyllistyneiden ronttien vierestä. Makoilen typerien yskän ja kuumeen seurassa, ja lippu illan hauskuuksiin on lahjoitettu pois. Myös huomisen menot on peruttu. No, taudin mukanaan tuoma väsymys vaatii kyllä nyt niin paljon, että ei millään huvittaisikaan lähteä ruokakauppaa kauemmas. Onneksi boksi on täynnä leffoja. Edes kokeita en jaksa korjata (no hei duh!), ainakaan nyt. Sen sijaan otin illalla pirteänä hetkenä Emma-gaalan seuraksi kutimen, ja viimeistelin myös "huikean" muodonmuutosideani. Onneksi jaksoin (lähes viimeisillä voimillani tietenkin, valivali ;) äsken nostaa kameran, vaikka aika mahdotonta tuon räikeyden kuvaaminen kyllä on. Tadaa, tässä se on, tuubihuivi turned into a cushion! :D






Ei tullut käytettyä tuota räiskyvää huivikaunokaista kaulassa, sillä siitä lähtee niin paljon karvaa. Nyt sitä haituvaa on sitten koko pieni koti täynnä, mutta onhan tuo hurmaava. Toisen pään suljin purkamalla puoli kerrosta lankaa ja ompelemalla sillä. Toinen taas sulkeutui taannoin tulleen paketin oranssilla nauhalla. Sisälle ostin HM Homesta sisätyynyn ja sille lähes päällisen värisen tyynyliinan, ettei harvasta neuloksesta näkyisi läpi valkea sisus. Oon aikas happy lopputuloksesta - tykkään katsella tuota sävyä kotonani, kuten varmasti on jo huomattu. Huivin tilalle vaatekaappiin ostin lähes yhtä kirkkaan neuletakin. Että on ainakin jotain virkeää laittaa päälle, kun kevätaurinko käskee piristyä ja alkaa säikytellä oppilaita väreillä. Hieman nimittäin on viime aikoina tämän naisen pukeutuminen ollut synkkää. Tosin ainahan mulla talvisin.

Jotain iloista sentään viikonloppuun: Eilen syntyi pieni tyttö kavereille Kannelmäkeen! Voi onnea! ♥ Tästä riemastuneena kaivoin kuviin mukaan toisen pienen prinsessan yli vuoden takaisia yksivuotiskuvia. Mulla on niin ikävä tuota hippulaa ja äitiään, ja juuri taas leikittiin ajatuksella, että nämä ihanat muuttaisivat takaisin Helsinkiin. Ja mun kulmille tietty. :)










Tässä vielä harmaa muistutus tekemättömistä töistä rötkösohvaltani, jolla makoilen katsomassa leffaa. Tuon Airin villapaidan viimeistelen mielelläni (melkein tuli kylmille säille valmiiksi...), mutta saattaa kyllä olla, että noihin arkitöihin olen tänä viikonloppuna liian heikko... ;) 

Voikaa hyvin, ja aurinkoista naistenpäivää!



12 kommenttia:

  1. Hyvin onnistunut tuo tyynyliina! Mukavan pirtsakan värinen, sopii hyvin kevääseen :)
    Paranemisia!
    ~Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heini. Yritän kaikkeni, että olisin maanantaina kunnossa töissä. Kiltisti siis nyt. :) Iloista iltaa!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, Terhi. Yritys on selvästi kova ja olo kurja, kun kerrankin maltoin jättää sovitut viikonloppumenot. Iso into parantua.

      Poista
  3. Kiva pirteä tyyny :) Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  4. Ihania flunssapuuhia! Ja voi miten suloiset valokuvat pienestä. <3

    Kivaa naistenpäivän iltaa myös sinne sulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän sitä jotain konnankoukkuja piristyksekseen keksiä nille hetkille, kun voi hieman paremmin. ;)

      Joo, ihania kuvia nuo, minusta aivan täydellisiä vauvan synttärikuvia. :)

      Poista
  5. Tosi hieno tyyny, ihanan värinen! Toivottavasti olo on jo parempi! Tulee kyllä tosi kiva tuosta läppärivillapaidastakin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, Saija. Ihanhan tässä paranee silmissä, kun tuota kattelee. ;) Läppärin villapaitakin on jo valmis, jee!

      Poista
  6. Jes! Mahtava muodonmuutos. Ihana ♥
    Hiukka yllättävää tosin, että uusi tyyny … sinulle ;)

    Parane pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauraaaa! Miten huomasitkin tyynyjutun. Damn! ;D

      Kiitti, yritän parantua, mutta eipä taas yötä kohti hyvältä näytä.

      Poista

Kiva saada postia. :)