tiistai 11. maaliskuuta 2014

Haaleaa vastavaloon


Hieman off vedenvihreä on just nyt mun silmään tosi kaunis. Niin haalea, mutta voimakas. Vastavalon kiroissakin aika valtava. Tuskin uskoisi tästä neon-tytöstä, mutta pastelli on ollut ovela ja peräänantamaton. Saanut kiinni.

Kaikkea sitä huomaakin flunssaisessa päässään ajatuksina pyörivän. Sitä sytyttää kynttilän heti aamusta, samalla tavalla kuin isä. Ei sentään kahta, sittenkään. Vaikka isällä on olohuoneen lisäksi myös pihalla. Ja haudalla. Koko ajan. Sitä ikävää on vaikea vierestä seurata. Aivan eri kerroksissa kuin meidän lasten kaipaus.

Sohvakaverileffoiksi valitsen ne moodyimmat, keski- ja pohjoiseurooppalaiset. Menen mukaan täysillä. Silti mieli on jollain kumman mahdilla rauhaa täynnä. Ja jos pikkuisen värisyttää, voi ottaa päiväunet ja unohtaa hieman. 

Tälläkin räkätaudilla lienee tarkoituksensa.


8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja kaunis postaus.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. <3 Kiitos, Johanna <3 Uskon, että oon jo paremmalla puolella. Monessa jutussa. :)

   Poista
 3. Kauniit kuvat ja toivottavasti flunssa pian hellittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja köh, kyllä se saa luvan hellittää. ;)

   Poista
 4. ♥ Kauniit kuvat ja sanat

  Ootko muuten katsonut Helteisen Helmikuun ja Vettä Sakeampaa?
  Jos joudut siellä sohvan nurkassa vielä muhimaan, niin suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä lähteä tuohon Vettä sakeampaa -juttuun, vaikka eka jakso on jo kadonnut Areenasta. Kiitti vinkeistä. Helteinen helmikuu pitää myös tsekata. Siitähän jo joskus puhuttiinkin. Hitsi ku nykyään seuraan niin huonosti telkkua, jää huomaamatta hyvät.

   Poista

Kiva saada postia. :)