maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ikkunakoru

Taidan jälleen kerran olla rakastunut. Nämä vastavalo-otokset (raitiovaunuineen päivineen) ovat mun tämän päivän suosikkeja. Ovat just ja tasan niin rock, kuin tästä kohteesta hih voi saada.
Leikin eilen illalla paperinarulla ja -palloilla. Oli kivaa. Suunnitelmista poiketen helminauha ilmestyikin olohuoneen ikkunaan. Tänään sitten tuskissani kuvailin. Ensin oli liikaa valoa, sitten liian vähän, ja, no, lopulta luovutin ja räpsin hempeällä filtterillä. Siinä. Mulla on nyt kevät.  Se siitä siirapista. Tämä korua vartioiva Tigerin kumihippo on juuri näin räikeä. Tai jos mahdollista, ehkä vieläkin neompi. Tästä lähtien tuon sanan voi sitten taivuttaa noin, ettäs tiedätte. ;)

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja leikkisä on tuo koriste. Minullakin on ollut mielessä lisätä ikkunaan noita paperipalloja Pari isoa on roikkumassa, mutta kaipaavat seurakseen ihan pieniä joita Ikeassa bongasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mullakin oli muutama hieman yksinäisen näköinen pallo ikkunassa. Eivätpä ole enää yksin kuin ne raukat, jotka jäivät yli ja joutuivat laatikkoon tulevaisuuttaan odottamaan. Tai no, on kai niilläkin toisistaan seuraa. ;)

   Poista
 2. Niin kuin töissä kyselin.. Vastauksen sain, kun kiiruhdin heti kurkkamaan blogiin :) Tuostahan tuli oikein kivan värinen ja näköinen!

  ~Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hymyilyttää kyllä kummasti aamulla herätessä, kun sängystä on tämmöinen näkymä.

   Poista
 3. Täältähän löytyikin kiva blogi...kirjaudun lukijaksesi heti kun ohjelma antaa...taas tuntuu tökkivän..:)

  VastaaPoista
 4. Jeee! Siitä tuli upee.

  Ja mikä parasta. Huomenna mä nään sen livenä ♥

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos. Oon aika tosi onnellinen mun uudesta korusta. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos, Laura! Oikea pastellimato tuo, with the usual black and white twist, of course. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)