maanantai 2. joulukuuta 2013

Blingiä sohvan väsyksistä - ja uusi armas!


Mikäs tässä on chai lattea viltin alla nauttiessa. Tuntuu, ettei vain työpäivien jälkeen jaksa mitään muuta. Mutta jospa huomenna saisin haettua muistikortin uuteen kaunokaiseeni, ja treenit voisivat alkaa. Sitä ennen pinkihtäviä kuvia mun epävirallisesta jouluasetelmastani, tyyliä bling.


Josko seuraavat (tai sitä seuraavat) kuvat jo tällä söpöläisellä? Pitkään harkitsin ja asiaa pyörittelin, mutta hyviä käyttäjäkokemuksia luettuani ja oman lähtötasoni ollessa nolla päädyin perinteisen peilijärkkärin sijaan tämmöiseen minijärjestelmäkameraan, joita aluksi kammoksuin. Tämä on niin pieni ja siro rungoltaan, että se mahtuu mukaan mihin vain. Hintakin oli varsin maltillinen, joten ei tarvitse turhia varoa. Ei siis pelota, että sen jättäisi kotiin hauskuuksiin lähtiessään. Eikä se hirvitä muutenkaan, kun ei ole niin virallinen. ;) Ei siis ehkä ole heti pakko rynnätä kuvauskurssille, vaan voimme rauhassa deittailla ja tutustua. Ken tietää, ehkä sitten joskus on "oikean" kameran aika. 

Oon tyytyväinen, vaikken ole vielä yhtäkään ruutua ottanut. Oikea ammattilainen. ;D


6 kommenttia:

 1. Heheee :DDD Asenne on ainakin oikea. Innolla odotan sun kommentteja tästä käytössä… kun oon itsekin pohtinut näitä kamerahommia. Oon kyllä ollut erittäin tyytyväinen tuohon mun pikkuiseenkin, vaikka mieli tekisi opetella ihan oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asenteella pääsee pitkälle. Tai katsotaan. ;) Nyt ei ainakaan kallis kamera jää käyttämättä, niin kuin pelkäsin, että järkkärille tapahtuu, jos saan siitä heti kammon. Tää on niin söpö, ettei se voi olla vaarallinen. Ja kuulemma sillä saa tosi kivoja kuvia.

   Poista
 2. Onnea uudelle kameralle!!
  Mikä on tuo ihana metallinen timantti asetelmassasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Umbran timantista ja sen kavereista täällä: http://mintunmustaa.blogspot.fi/2013/10/timanttia.html

   Poista
 3. Onpas paljon ihania juttuja tuossa asetelmassa!! Katse viipyilee erityisesti timanteissa sekä Tom Dixon kynttilässä. Ja hei, meistähän tulee nyt kamera-kaksoset. :) Mulla on vähän eri versio, Pen Lite E-PL3. Nyt alkaa ihan uus elämä! Lupaan. :) Kivoja kuvaushetkiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, kaksonen! Oonkin jo ihan rakastunut tuolla kuvaamiseen. Asetelmakin sai lisää blingiä, kun hyökkäsin Tallinnan antiikkikojuille itsenäisyyspäivänä. Kun vielä ehtisi laittaa tänne kuvia. Ehkä parin päivän sisällä kuitenkin. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)