sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kaunis Helsinkini tällä viikollaTerveisiä myös jouluisesta Helsingistä. Tää hehkuttelee naapurimaan markkinatunnelmaa, vaikka omassa kotikaupungissakin tuntee jo joulun. Tänään jopa maa on valkoinen. Tässä puhelinnäpsyjä viikon varrelta. Meillä on täällä kaunista.Eilen oltiin tyttöin kanssa Jenni Vartiaista katsomassa Kulttuuritalolla. Nyt on sitten oikein kuviinkin ikuistettu kätevän emännän / kiireisen naisen jääpala skumppaan -vinkki. Tiedän, ettei saisi. Sorryyyy.


 Kaverin korvakorut olivat niin pätevästi löydettävissä peilikaapissa, että on pakko jakaa neron vinkki. 
Pahvi ja hakaneula! 

Suurimmaksi osaksi oli oikein mainio, vaikkakin hyvin väsyttävä viikko. Kiitos osallisille. Tänään metsästetään vielä lastenvaunuja Saksasta. Auf Deutsch natürlich - eiköhän siinä ole viikon kruunu. ;) Nyt katsomaan, löytyisikö jostain eilen 10 tuntia maailman turuilla raahaamastani neljästä jouluostoskassista Mrs. Jonesin markkinoilta hankkimani kynttiläpurkin kadonnut kansi. Jos ei, täytyy todeta, että sen siitä saa, kun yöt raitilla rallattaa.

Temppuileeko muuten Blogger muilla? Kauhee känkkäränkkä! :/
4 kommenttia:

 1. Ihanan pastellisia kaupunkikuvia :)

  Mikäs sulla Bloggerissa mättää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Oli pakko kuvailla, kun oli niin kaunista.

   Blogger heittelee kuvia minne sattuu ja nauraa päälle. Ei millään luovuttaisi. Pitää aloittaa alusta monta kertaa. Murh.

   Poista
  2. Plaah miten tylsää :( Mulla toimii kyllä ihan ok. Just äsken sain ihan normisti lisäiltyä Tyynelästä uusimmat kuvat.

   Poista
  3. Pidän peukkuja, että pelittää taas mullakin.

   Poista

Kiva saada postia. :)