perjantai 25. lokakuuta 2013

Perjantaista viikko paranee
Päätä on tänään särkenyt ikävästi. Eikä tietenkään ollut töissä lääkettä mukana. Kun kotinpääsy alkoi lopulta lähestyä, ei mielessä ollut rankan työviikon jälkeen juuri muuta kuin sohvalle rojahtaminen. Olin väsyineni ja tuskineni niin pihalla, että luulin pyhäinpäivänkin olevan jo huomenna, kun siitä A-kaupan ovella kyltissä ystävällisesti muistuteltiin. Kaupungille pyytävälle kaverille sanoin, etten jaksa mihinkään. Matkalla nappasin ruokakaupasta piristyksekseni kimpun krysanteemeja. Päätin, että eiköhän tämä ilta mennä hissun kissun viltin alla. Kynttilöitä, lasillinen viiniä ja aikaiset unet. 

Mutta oi! Eteisen matolla odotti ihana yllätys. Äiti oli lähettänyt lapasia! Voi sydän. Olo parani heti harppauksen. Siitä innostuneena otin muutaman kuvan, kun aurinkokin alkoi paistaa ja teki hassujaan huoneessa. Kahvia vielä, ja nyt ei enää niin paljon särjekään. :)
Vitsi tuota valoa, kun ei kukistakaan saa selvää. Mutta ei se mitään. Kohta sytytän nuo kynttilät ja siirrän siivouksen huomiselle. Armas ystävä tulee kyläilemään viikonlopuksi, joten ehkä sentään aamulla voisi pahimmat pölyt nurkista imaista. Mutta nyt vaikka Yle Areenaa pitkästä aikaa, ja jos oikein innostun, vaikkapa Lauran mulle kopauttaman haasteen miettimistä. 

Voikaa hyvin!


5 kommenttia:

 1. Oijjoi, mikä ihana perjantaiyllätys. Voi sydän, todellakin. Vähemmästäkin työn raskaan raatajan päänsäryt unohtuu. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit on. <3 Kiitos, iloista viikonloppua sullekin Pirita!

   Poista
 2. Äidit ♥

  Ja ai kun mä tykkään tuosta sun lattiasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Lattian kanssa olisi vielä tekemistä reippaastikin, eli se pitäisi hioa ja maalata uudelleen. Maali nimittäin irtoaa, sillä ilmeisesti vanhan lakan hionta tehtiin huonosti. Yksiössä on hieman hankala siirrellä kamoja tieltä, mutta joskus se päivä koittaa, kun ryhdyn toimeen. No, on se kaunis noin romunakin. :)

   Poista
  2. Niin... se vois olla helpompi teettää vaikka jonkun reissun aikana, kun ei oo itse kotona. Ei tarvitsisi yrittää mahtua sinne tavarakasojen sekaan. Ja saisi kunnolla koneella vedettyä. Mut vanhassa/ kuluneessa lattiassa on kyllä jotain älyttömän kaunista!

   Poista

Kiva saada postia. :)