sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Origami sentään!
Terkut Pohjanmaalta! 

Syyslomalla
 • kävelin ensilumessa.
 • paijasin pientä Myy-koiruutta ja pakoilin sen neulahampaita. Kuvia on tulossa. Ihan pakkohan mun tätinä on muutama tännekin laittaa.
 • näin perheen ja muita ihania tuttuja.
 • nauroin ja rentoilin huolella.
 • ostin lämpimän talvitakin. Ja hirveän, mutta kauniin värisen nahkatakin, joka leikeltiin samoin tein palasiksi tulevia suunnitelmia silmälläpitäen.
 • kävin äidin kanssa kirppareilla ja taidenäyttelyssä.   
 • kolusin vanhempien kaapit ja vitriinit isovanhempien ja tädin jäämistön osalta (huoh).
 • kannoin Ikea-kassillinen vanhaa (mutta ihanaa) tavaraa Helsinkiin.

Paljon on kerrottavaa ja näytettävää muutaman päivän reissulta, mutta tässä nyt ensin nämä origami-ihanuudet Sirkka Huttusen hienosta näyttelystä (Kannus, Galleria Justus). Olen silloin tällöin kokeillut taitella paperia, mutta aika kömpelöähän se meno on ollut. Tällaisia taidonnäytteitä katselee suu auki. Niin kauniita.


 Kädet syyhyävät, mutta tuskin riittäisi itsellä kärsivällisyys päästä lähellekään tällaisia taitoja. Äiti muuten osti tuon yllä olevan teoksen. Mullekin olisi ostanut, mutta mun suosikki oli jo myyty, enkä muista sitten osannut päättää. Otin tilalle näitä kuvia ja imin elämyksiä.


Tuo ylläoleva työ viehätti mua eniten, vaikka ihan kaikki valkoinen sykähdytti myös.
Galleriasta maan pinnalle kavutessani loin "taidetta" Siljan omiin kokoelmiin. :D 


Arvontoja tuntuu yhtäkkiä olevan meneillään joka toisessa blogissa. Liekö joku ihana piristystä syksyyn -spurtti menossa useammalla. :) Täältäkin pesee arvontaa tulevalla viikolla, kun tuo kymppitonni kävijöissä niin hienosti rikkoutui. Lisäsin jo näin teaser-mielessä sivupalkkiin Googlen lukijalistani, että voi siellä ruudun takana alkaa harkita liittymistä. ;) Näette siellä mun ensimmäiset, viralliset lukijanikin. Jippii! Ja muistattehan, että Facebookissa saa myös tykkäillä. Siellä teitä onkin jo mukava määrä. Pysykäähän kuulolla. :)


4 kommenttia:

 1. Hei ihania taideteoksia ja ihana viikonloppu :)

  Mä en muuten tullut ottaneeksi yhtään kuvaa meidän lauantaisista ruuista. Miiu oli laittanut neljänlaista pizzaa, kotijuustosalaattia ja suklaakakkua. Siihen sitten muutama lasi viiniä. Jotenkin ymmärrettävää tuon jälkeen, että puolet lähti mieluummin kotiin, kuin baariin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös juu ookin taitava tuo nainen. :)

   Annettakoon anteeksi tuo kuvattomuus lauantain ruokien suhteen. Nälkähän tässä olisi vain tullut niitä katsellessa. :) Pääasia, että oli herkkua ja kaikille oli kupu täynnä ja hyvät unet sen jälkeen. Nykyään tulee todella harvoin päästyä sinne baariin saakka. Kun ei voisi vähempää innostaakaan. Ehkä pitää kumminkin kerran pikkujoulujen aikaan kunnostautua. Jos jaksaa... ;)

   Poista
 2. Origamit on kyllä jotenkin niin hullaannuttavia. Ja niiden taitteluun jää muuten koukkuun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä tulee into, ja sit etsii käsiinsä jonkun kivan, helpon ohjeen. Mut oikealle kurssillekin olis hienoa päästä.

   Poista

Kiva saada postia. :)