tiistai 8. heinäkuuta 2014

Vieläkö ehtii? ;)

Lupasin tänään vihdoin blogata. Ja kuitenkin ovela kesä-Helsinki vei taas mukanaan. Niin kuin eilenkin nappasi ja piti kiinni muun muassa Lonnan saaren ja Kesäkino Engelin yönäytöksen muodossa. Aivan viattomasti vilahdin tänään puolilta päivin kynsiä lakkauttamaan vanhoille kulmilleni Ullanlinnaan. Sen jälkeen piti soittaa Kaisalle ja Elinalle, että missä meette, mutta väliin ehti Minna. Loppupäivä olikin sitten yhtä kauppakierrosta ja herkuttelua. Hih, jos ette tienneet, Design-kortteleiden kivijalkamyymälöissäkin on ale. ;) Ja Kaartin Hodari & Hummerin hummerihodari on ♥. Myös Groteskin sisäpihan terassi on edelleen oma, tunnelmallinen itsensä. Maassa siis kaikki hyvin, ja mä ehdin postata nämä puhelinräpsyt ennen puolta yötä. Mission accomplished. With a smile. :)11 kommenttia:

 1. Kyllä tahtoisi kesäiseen Helsinkiin, ehkäpä vielä loppukesästä.

  VastaaPoista
 2. Ihana pöytärivi....ja muutenkin tosi viihtyisän näköistä kuvissa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo valkkasin itselleni nuo neonpunaiset ja -keltaiset tuolit. Hankkisin siis, jos olisi tarvetta puutarhatuoleille... :D

   Poista
 3. Kyllä siellä helsingissä näyttää niin houkuttelevalta. Jos mun ei pitäis maanantaina töihin tulisin sinne.

  VastaaPoista
 4. Ihana ja houkutteleva Helsinki! Mitäs kaikkea ihanaa löysit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Jostain syystä sisustusjutut eivät juuri olleet alessa, mutta Pernille Corydonin sormuksen sain, samoin kolmet nahkakengät (iik, mutta kyseessä oli akuutti ballerinapula laatua "heitän viimeiset vanhat pois kenkäkaupassa") ja mekon. Että tulihan sitä...

   Poista
 5. Ihania Helsingin kesähommia ♥ Jotenkin on vähän jo niitäkin ikävä, vaikka on täälläkin ihana olla. No on mulla sitten koko elokuu aikaa. Lonna kiinnostaa (miten sinne pääsi?) ja monta ruokapaikkaakin on missä en oo ehtinyt vielä käydä. Tuut sit vähän hömpöttelee mun kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin laittaa muutama kuva Lonnasta. Kauppatorilta menee se kalliimpi Suomenlinnan-lautta kerran tunnissa Lonnan kautta. Maanantaisin ei kannata mennä, kun ravintola ei oo auki, ja muutenkin saari on hyvä kyllä melkein vain syömiseen ja juomiseen hyvällä säällä. Hurjan pieni paikka siis. Ei muuta tekemistä, osaksi rakentaminen vielä kesken ja (kylläkin ihanan) ulkoterden ja venelaiturin lisäksi ehkä pari kalliopaikkaa nauttia auringosta.

   Joo, leikitään vaan sit ku palaat maisemiin. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)