maanantai 14. heinäkuuta 2014

Jotain uutta
Hei maanantai. Onpa kiva kun ei tartte olla töissä. Vaikken tosin maanantaita erityisesti inhoakaan. Meinattiin tuossa tyttöin kanssa lähteä heittämään pitkä saarilenkki näin ihan päiväsaikaan, kun kaikki ovat vapaalla. Laitan tässä ennen sitä lupaamani kuvat vaatealen saaliistani. Nykyään käyn alennusmyynneissä hyvin harvoin, mutta tänä kesänä olen jostain syystä vähän niin kuin vahingossa käväissyt, ja löytänytkin juttuja. Ah, siksi en ehkä normaalisti käykään, kun tulee sitten kaikenlaista kotiin kannettua. Sitä ylimääräistäkin. Hrr.

Korupuolelta esittelinkin jo Pernille Corydonin sormuksen, ja ehkäpä jossain vilahtaa lähiaikoina kesän lempparikorvikset, saman suunnittelijan kolmionapit. Myöskin alesta, ja korvissa hela tiden.

Tara Jarmonilla piipahdin hellepäivänä, jona olin aamulla lähtenyt lenkkivaatteita vastaavissa rentosissa aamiaiselle Hakaniemen Köketiin. Tuli sitten mutkan jos toisenkin kautta päädyttyä kaverin kanssa kaupungille kävelemään se lenkki, sillä kotiin tulin aamiaisreissulta vasta viideltä iltapäivällä. Uuden kellohameen kanssa. Onneksi myyjärouvan ilmekään ei värähtänyt, kun astuimme sisään. Toinen meistä oli onneksi hieman asiallisemmin pukeutunut. ;)


Siinäpä tämän päivän hämyisät nudeotokset, ja alla toisena päivänä kirkkaammassa valossa otetut kuvat Nectarinen löydöistäni. Sinne menin odotellessani kaveria ruokaseuraksi kaupungille. Taas siis puhdas vahinko. ;) Mukaan kotiin tulivat Alan Redin trikoomekko ja Pretty Ballerinas -kengät. Sipsuttimet ratkaisivat osan suurta ballerinapuutettani. Tosin nyt on sitten kantapäissä kamalat teippaukset rakkojen vuoksi, ja jalkaan menevät vain lenkkarit. Hyvä siis, että oon menossa tänään vain lenkille. :)
Kivaa päivää!


4 kommenttia:

 1. Hei huh huh sun kanssa nainen! Mikä määrä hankitoja!

  Kuule jos mä tuun huomenna tuollaisen määrän kanssa siskon luota kaupungilta Mummokerhoon, niin saa kurittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla, mitä kannat meille esittelyyn. Se on sitten muotinäytöksen paikka. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)