lauantai 12. heinäkuuta 2014

Sirosääri


Odotettu Vitran paketti todellakin aukesi ennen tylsää ilmastointilaitelaatikkoa, viitaten toissapäiväiseen FB-kuvaan. Ja ilmastointihirvitys on jo palautettukin. Vaihdettu vielä rumempaan häkkyrään. Mutta hätä ei lueskele säädöksiä eikä asetuksia. Mun kodissani on k u u m a.

Yhtä rakkauttahan tämä nyt sitten on. Ihana DSW! Ettei nyt ihan siirapiksi ja yhden korostamiseksi menisi, mallasin tuolille myös Perobasta löytämäni House Doctorin raidalliset meikkipussit sekä alesta suureen tarpeeseen ostamieni Pretty Ballerinasien laatikon. Ja musta kellohamehan se tuli Tara Jarmonin alestakin kotiin tuotua. Auts, mulla astui ostokielto voimaan n-y-t - nyt. ;)
Kaunista kesälauantaita! Täällä harkitaan lähtemistä syömään Liuskasaaren Skifferiin.


7 kommenttia:

 1. No onhan se kaunis kuin koru! Ihana tuo kokomusta väritys, todellakin. <3 Jos kaunistusta tulee käytettyä myös istuimena (hehee), suosittelen hankkimaan myös sen tuoliin suunnitellun huopaistuinpehmusteen tai joku vastaavan, sillä A) hikihikihiki ja B) naarmut farkun takataskun napeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokomusta oli lopulta ainoa oikea. :) Ihan on istuinkäyttöönkin ajateltu ;), ja sain tuon saman vinkin jo toisaaltakin. Kiitos siitä, eihän noita osaa ottaa huomioon ennen kuin on jo jälki (ja hiki) tullut. Taitaa kyllä mennä askarteluksi, sillä en jostain syystä millään kestä sitä valmista pehmustetta silmissäni. Jotain musta-valkoraitaista vois keksiä...

   Poista
 2. Se on, ku sulle tehty :))

  Ja uudet balleriinatkin näemmä löytyivät. Jei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös. ;)

   Joo, löytyi kolmet uudet ballerinat...

   Poista

Kiva saada postia. :)