tiistai 15. heinäkuuta 2014

Samppanjapiristys

 Talo näyttää tältä.
 Puutarha taas tältä. :)
Ja tämän laatikon sisällä on pullo. ;)Eilinen, reilun kolmen tunnin saarikävely Töölöstä Töölöö(see)n Lauttasaari-Kaskisaari-Lehtisaari-Kuusisaari -reittiä oli upean kesäinen. Yksi meistä pulahti välillä uimaankin. Kotiin tullessa oli tosi hyvä mieli. Ei edes ollut liian kuuma, vaikken ole saanut kylmää vesihöyryä puhaltavaa tuuletinhirviötäni vielä koottua. (Tänään muuten saan.) Edessä oli enää illan suuri koitos, Tallinnan-reissun varaaminen. Nopsa juttu, luulin, enkä syönyt vielä illallista, vain välipalaksi kaksi karkkilaatikkoa perhosia, etanoita ja sammakoita. 

Hotellin varaamiseen asti kaikki oli hyvin, mutta laivalippujen kanssa vääntäessä meni vähintäänkin päiväannos kärsivällisyyttä. Että onkin vaikeaa, kun on yksi lahjakortti ja lisäksi "ilmaisia" bonusmatkoja. Eri lähdöillä oltaisiin noilla lipuilla päästy perille. Lopulta hyvin edullinen reissu muuttuikin siis aika lailla normaalihintaiseksi, ja mukavana lisänä kahden ihmisen aikaa ja puhelinlaskua oli saatu tuhlattua kiitettävästi. Murh.

Kaiken tämän energian hassaaminen sai nälkäisen mielen vaatimaan kovaäänisesti ja ärräpäiden saattelemana Anton & Antonin puuroa, mutta sitäkin äänekkäämmin mua huuteli jääkaapista Moët & Chandon. Kuohuviiniä kun ei ollut, ja kuitenkin tilanne selvästi vaati piristäviä ketutuksenestokuplia. Siispä puuro tulelle, lusikointi suuhun, soitto naapuriin ja mars iltaretkelle hämärtyvään puutarhaan.Ja sillähän se mieli parani. Istumalla rauhassa, juttelemalla, hengittämällä syvään. Kiitos maailma, että saa istua iltamyöhällä vihreällä kotipihalla, kauniisti hiljenevässä hämärässä. Kiitos naapuri. Kuohujuoman nauttiminen yksin vie lasista kuplat.


4 kommenttia:

 1. Kohta mä tuun nautiskelemaan sun kaa, paitsi että mää juon siideriä :)

  VastaaPoista
 2. Onni on naapuri!
  Peukku tuolle tekstin päättävälle sanonnalle :D

  VastaaPoista
 3. Niin ihana postaus, jotta huh huh ♥♥♥ tunnelma joka kuvista huokui, Sniif!!!

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)