lauantai 10. elokuuta 2013

Laatikossa - Boxland CopenhagenPaluu Kööpenhaminasta ja viimeisen lomaviikon riennot ovat jättäneet ajan koneella minimiin. Tai no, oonhan mä Siltaa katsellut viiden jakson verran Areenasta. ;) Sorry, lupaan olla ahkerampi tulevina viikkoina, vaikka työt alkavat ja Espoo Cinékin kutsuu. 

Köpiksen-reissustamme näette taatusti pari muutakin juttua täällä, mutta ensimmäisenä on esiteltävä ihastuttava kesäriemu Carlsbergin tehdasmaisemissa. Boxland Bazar on tavarankuljetuskonteista tehty markkinapaikka, jossa järjestetään viikonloppuisin kirpputori. Konteissa esittelevät tuotteitaan myös yritykset pop up -hengessä, ja onpa alueella hiekkarantakin. Biitsin vesi tosin on puhallettavassa kahluualtaassa. :) Kävimme laatikkomaassa viime sunnuntaina matkallamme eläintarhaan. Kylläpä kannatti kurkata. Suomeenkin tällaista!Heti alueen portin tuntumassa törmäsin kahteen upeaan nuorten suunnittelijoiden konttiin. Useamman yrityksen tyypit myivät yhdessä tuotteitaan, ja olivat tosi kivaa porukkaa. Ihastuin ikihyviksi näihin koruihin ja sisustusjuttuihin, enkä millään malttanut enää katsella kirpparipöytiä. Onneksi kummityttö hoiti sen puolen. Tuotteitaan myivät seuraavat yritykset (hih, ei MacBook Air), joista osa toimittaa postitse Suomeenkin:

Oho, kuvissahan ei lainkaan näy, mitä ostin itselleni. Kuparisten kynttilänjalkojen kohdalla huokasin syvään, mutta lopulta ostin sisustustarrojen ja tanskankielisen tekstiprintin lisäksi kauneimman kaulakorun, johon olen tänä vuonna törmännyt. Kuvaa en jostain syystä ottanut. No, tulevassa kylppäripostauksessa se on taatusti näkyvällä paikalla. Ja kaikki muukin konteista ostamani, sillä mulla oli kierrellessäni karmean kylpyhuoneeni makeover mielessä. ;)

No, sitten niitä kirppukuvia. Osalla myyjistä oli vain pöydät ulkona, mutta toisilla oli selvästi vuokrattuna kontti pidemmäksi aikaa, kuten voi kuvista huomata. Tavaraa oli jos minkälaista. Retro ja vintage olivat päivän sana täälläkin.
Ja sitten biitsille! Harmiksemme uima-allas päästi vedet rannalle juuri, kun olimme harkitsemassa pientä pulahdusta. No ei nyt sentään. Mutta joo, lasten kahluuallas hajosi saapuessamme allasbaarille. Ei, me ei tehty mitään! :D
Jos jollain on vielä loppukesän aikana suuntanaan Kööpenhamina, suosittelen lämpimästi visiittiä tähän kylään. Ties millainen löytö sua konteissa odottaa, ja ihan vaikka kahvillekin pysähtyminen on tässä paikassa taatusti mieltä ilahduttava kokemus. WC-tiloja ei tässä ihan suoralta kädeltä lähdetä kehumaan, mutta noin muuten hieno paikka.2 kommenttia:

  1. Nyt mäki haluun köpikseen ja hetiiiii!!! ihania kuvia :) t . ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotahan, kun saan koneesta irti ja laitan lisää Köpis-postauksia. Ainakin kaksi vielä tulossa. Ihana kaupunki!

      Poista

Kiva saada postia. :)