keskiviikko 21. elokuuta 2013

Koeneidoksi


Kylläpä ilahduin. Ilmoittauduin viime viikolla vapaaehtoiseksi testaamaan Shiseidon Ibuki-sarjan puhdistusainetta ja voiteita kasvoille. Oikein uhrauduin... :D Varmuuden vuoksi tarkennus: Nämä eivät siis ole mitään blogin kautta saatuja, todellakaan. Meitsi mitään saa. ;) Sen verran suureksi yllätykseksi ja riemuksi posti toi tänään viisi täysikokoista (jee!) tuotetta kauniissa pakkauksissa, että antaa nyt mennä hippusen mainoksen puolelle. 

Ei auta. Jätetään nyt sentään remppakamat ja työkalupakin sisällöt pois laskuista, mutta lähes kaikkien tuotteiden ulkonäkö ja jopa kuorena oleva pahvilaatikko saavat mun huomioni. Aika pitkälti kaiken hankkimani täytyy miellyttää silmää. (Vieläkin särähtelee hiukan sielussa se vääränvärinen pyörä... ;) Esteetikko olen viimeiseen asti, mutta en nyt sentään esimerkiksi täysin sokea mainonnan uhri. Kyllä pakkauksen sisältö on kaikesta huolimatta se tärkein asia.

Tässähän tuntee itsensä vallan buzzadoriksi. Ha. ;) Vaikka en ole kyllä kuullut, että ne saisivat näin kivoja tuotteita kokeiltavakseen. Taputtelin tuossa jo onnellisena näitä nassuuni, kuten kunnon testaajan kuuluu. Heti kyllä tuntuu jotenkin erilaiselta... ;D Raportin taidan kuitenkin laittaa teitä säästääkseni ja liiallista puffaamista välttääkseni vain firmalle itselleen. Nyt kauneusunille, että hianot aineet saavat rauhassa vaikuttaa. ;) Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)